Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2025, 18:23   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
90’ların Efsane Dövüş Oyunu Perdeye Dönüyor: İşte Johnny Cage’li Yeni Tanıtım

90’ların Efsane Dövüş Oyunu Perdeye Dönüyor: İşte Johnny Cage’li Yeni Tanıtım
Www.TrendForum.Net

Mortal Kombat 2 filmi için bekleyiş yakında sona eriyor. Warner Bros., Karl Urban’ın canlandırdığı Johnny Cage karakterini tanıtan yeni bir video yayınladı.

Mortal Kombat 2 filmi, gelecek sonbahar sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Warner Bros., resmi fragman öncesinde yayımladığı özel tanıtım videosu ile popüler video oyun serisinin ikonik karakteri Johnny Cage’e odaklanıyor.

WBD çatısı altındaki New Line Cinema imzası taşıyan videoda, Karl Urban’lı Johnny Cage karakteri, 80’li yılların aksiyon filmlerini andıran bir sahneyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Cool Hand Cage, Hard to Cage ve Rebel Without a Cage gibi kurgusal filmlerden gelen Hollywood yıldızı Johnny Cage, Uncaged Fury adlı yeni aksiyon filmiyle tanıtımın ana odağında. Klipte Karl Urban’ın canlandırdığı Cage, bir depoda bir grup adam tarafından köşe sıkıştırılıyor. Ancak Cage, gözlüğünü takıp rakiplerini terslemesiyle birlikte kontrolü ele alıyor.

Karakter, sahnede atılan bıçaklardan kaçınıyor, gelen saldırıları kolaylıkla savuşturuyor ve baston benzeri bir silahla yeteneklerini sergiliyor. 500 dolar değerindeki gözlüğü düştüğünde ise daha da öfkeleniyor. Tanıtım, karakterin havada bacak açarak gelen füzeyi savuşturması ve füzenin bir helikopteri vurması gibi abartılı sahnelerle son buluyor.

Johnny Cage, Mortal Kombat 2 Filminde Önemli Yer Tutacak

Mortal Kombat 2, 2021 yapımı ilk filmin ardından gelişen olaylarla devam edecek. Bu kez turnuva gerçekten başlarken Earthrealm’in en güçlü savaşları Outworld’ün kuvvetlerine karşı hazırlanıyor.

Fragman öncesi tanıtım materyallerinde, Johnny Cage karakterinin anlatıda önemli bir yer tutacağı belirtiliyor.

Oyun serisinde dünyanın en büyük şampiyonlarından biri olan Cage, kendine güvenli yapısıyla öne çıkıyor. Devam filmi, önceki yapıma göre daha uzun ve yoğun dövüş sahneleri sunacak.

Mortal Kombat 2 – Johnny Cage Tanıtımı | İZLE

Filmin yönetmenliğini yeniden Simon McQuoid üstlenirken senaryo Jeremy Slater tarafından kaleme alınıyor. Hikâye, Lewis Tan’in canlandırdığı Cole Young karakterinin soyunu keşfetmeye devam etmesini konu edinecek.

İkonik karakterler Sub-Zero (Joe Taslim) ve Scorpion (Hiroyuki Sanada) arasındaki rekabet de yeni filmde devam edecek. Ayrıca Martyn Ford, Shao Khan rolüyle seriye dahil olacak.

KadrodaDamon Herriman Quan-Chi rolüyle, Adeline Rudolph Kitana rolüyle, Tati Gabrielle Jade rolüyle ve Ana Thu Nguyen Sindel rolüyle yer alıyor.

Ayrıca önceki filmden Jessica McNamee, Josh Lawson, Ludi Lin, Mehcad Brooks, Chin Han, Max Huang ve Tadanobu Asano gibi isimler de eski rollerine geri dönüyor.

Mortal Kombat 2 filmi, 24 Ekim 2025 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Kaynak: Cosmic Book News

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt