Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Ağustos 2025, 10:09   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ruh HalimKeyifli
Yeni Spider-Man Filminden Beklenen Haber Geldi: İşte İlk Tanıtım

Yeni Spider-Man Filminden Beklenen Haber Geldi: İşte İlk Tanıtım
Www.TrendForum.Net

Spider-Man: Brand New Day filmi prodüksiyon aşamasına geçti. Tom Holland’lı yeni macerada, ikonik karakterin kostümü de tanıtıldı.

Spider-Man: Brand New Day filmi ile Marvel Sinematik Evreni dördüncü Örümcek Adam macerasına hazırlanıyor.

Sony Pictures, 1 Ağustos’taki Spider-Man Günü kutlamaları kapsamında bir tanıtım videosu yayınladı ve Tom Holland’lı yeni örümcek adam kostümünü görücüye çıkardı.

Yeni kostüm daha koyu tonlara sahip ve tasarımında önceki versiyonlara göre farklılıklar barındırıyor. Kostümdeki yenilikler, Peter Parker’ın Avengers desteği olmadan, sokak düzeyinde bir kahraman olarak devam edecek hikâyesine işaret ediyor.

Spider-Man: Brand New Day şu anda Glasgow’da çekiliyor. Şehir, filmde New York olarak kurgulanacak. Setten sızılan ilk görüntülerde, üzerinde kırmızı iblis logosu bulunan zırhlı bir kamyon dikkat çekiyor. Bu logo, PlayStation 4 için geliştirilen Spider-Man oyunundaki Inner Demons adlı çeteye ait. Çetenin lideri olan Mister Negative, Marvel evreninde karanlık enerjiyle zihin kontrolü uygulayabilen, çok katmanlı bir antagonisti temsil ediyor.

Spider-Man: Brand New Day Filminin Ana Kötüsü Hakkında İlk İddialar

Henüz filmdeki kötü karakter resmen doğrulanmadı. Ancak söz konusu logo ve oyunlara yapılan göndermeler, Mister Negative (diğer adıyla Martin Li) karakterinin filmde yer alma ihtimalini güçlendirdi. Mister Negative, çizgi romanlarda ve video oyunlarında karanlık enerji kaynaklı sınırsız saldırılar yapabilmesiyle biliniyor. Ayrıca, Devil’s Breath adlı biyolojik silahın yaratıcısı olarak da tanınır.

İlk gözlemler, Spider-Man: Brand New Day filminde birden fazla tehdidin yer alacağına işaret ediyor. Bazı set görüntüleri, Marvel evreninin “D-list” olarak nitelenen daha az tanınan kötü karakterlerinin de filme dahil olabileceğini gösteriyor.

Bu durum, Spider-Man: No Way Home sonunda kurulan “Peter kendi başına” tonunun devam ettirileceği izlenimini veriyor.

Spider-Man: Brand New Day İlk Tanıtım | İZLE

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Tom Holland’lı Örümcek-Adam’dan Bir Video Daha

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Sony Pictures tarafından yayınlanan ilk tanıtım videosu, önceki Homecoming üçlemesinde de yer alan Michael Giacchino’nun film müziğini kullanıyor. Hikâyeye dair ayrıntılar gizli tutulsa da, tanıtımda izleyicilerin karşısına daha yalnız, daha karanlık bir Peter Parker çıkıyor.

Filmin yönetmenliğini Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ile tanınan Destin Daniel Cretton üstleniyor.

Spider-Man: Brand New Day, Marvel Sinematik Evreni’nin 6. Faz’ında Fantastic Four: First Steps’in ardından yayına girecek ikinci film olacak.

Tom Holland yeniden Peter Parker rolüyle dönerken serinin önceki filmlerinden Zendaya ve Jacob Batalon da oyuncu kadrosuna geri dönüş yapacak. Stranger Things dizisinden tanınan Sadie Sink, henüz açıklanması olmayan bir rolle seriye dahil oluyor.

Ayrıca Jon Bernthal, Frank Castle/The Punisher karakteriyle Daredevil: Born Again sonrasında MCU’daki rolünü sürdürecek. Mark Ruffolo da Hulk rolünü yinelemeye hazırlanıyor.

Spider-Man: Brand New Day filmi 31 Temmuz 2026 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Kaynak: Gizmodo

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt