Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2025, 18:26   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ruh HalimKeyifli
Oscar Ödüllü Cillian Murphy’nin Başrolünde Yer Aldığı Steve’den İlk Fragman

Oscar Ödüllü Cillian Murphy’nin Başrolünde Yer Aldığı Steve’den İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

Netflix, Oppenheimer ile Oscar kazanan Cillian Murphy’nin başrolünde yer aldığı Steve isimli yeni filminin ilk fragmanını yayınladı.

Oscar ödüllü oyuncu Cillian Murphy, Max Porter’ın çok satmış romanı Shy’dan uyarlanan Steve filminde karşımıza çıkıyor. Tim Mielants’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Porter’ın senaryosunu kaleme aldığı yapım, 1990’lar İngiltere’sinde geçiyor ve bir reform okulunda geçen kritik bir günü anlatıyor. İlk fragman paylaşıldı.

Murphy’nin Oppenheimer ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanmasının ardından beyaz perdede ikinci kez karşımıza çıkacağı film, son şans reform okulunda yaşanan olayları mercek altına alıyor. Yapım, orijinal romanın odak noktası olan “Shy” karakteri yerine, okul müdürü Steve’in bakış açısından anlatılıyor.

Film, sorunlu gençlerin eğitim gördüğü bir reform okulunda geçiyor. Bir belgesel ekibinin okulu ziyaret ettiği kritik bir günde yaşananları anlatan yapım, hem günümüz politik atmosferine bir yorum getiriyor hem de eğitim sisteminin karanlık yönlerini gözler önüne seriyor.

Steve’in Zorlu Mücadelesi ve Psikolojik Derinliği Filmin Ana Gövdesini Oluşturuyor

Fragmanda “çok, çok yorgunum” sözleriyle karşımıza çıkan Murphy’nin canlandırdığı Steve karakteri, okulun kapanmasını önlemeye çalışırken bir yandan da kendi ruh sağlığıyla mücadele ediyor. Filmin paralel hikâye örgüsünde, geçmişi ile geleceği arasında sıkışmış, şiddet eğilimleri ve iç kırılganlığını uzlaştırmaya çalışan sorunlu genç Shy (Jay Lycurgo) yer alıyor.

Kadrosunda Tracey Ullman, Simbi Ajikawo ve Emily Watson gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım, Murphy ve Alan Moloney’nin yapım şirketi Big Things Films’in ikinci uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor.

Murphy, Steve karakterini “şimdiye kadar canlandırdığım en açığa çıkarıcı ve ürkütücü karakterlerden biri” olarak tanımlıyor. Film, eğitim sisteminin zorluklarını, toplum tarafından dışlanmış gençlerin yaşamlarını ve bir eğitimcinin fedakârlıklarını derinlemesine işliyor.

Steve, Toronto Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak. Film, 19 Eylül’de seçili sinemalarda gösterime girecek ve 3 Ekim’de Netflix platformunda dünya çapında izleyiciyle buluşacak.

Steve’den İlk Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Murphy’nin yakın gelecekteki projeleri arasında 28 Years Later: The Bone Temple’da Jim karakterine geri dönüşü, Tom Harper’ın yöneteceği The Immortal Man ve Steven Knight’ın yazacağı Peaky Blinders devam filmi bulunuyor. Ayrıca oyuncunun, Damien Chazelle’in yeni filminde Daniel Craig ile başrol paylaşması gündemde.

Kaynak: Netflix Tudum

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt