Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2022, 19:21   #1
Çevrimiçi
Beatrice
Kıyafeti dikkat dağıtıcı bulunan kadın işten eve gönderildi!




Kıyafeti dikkat dağıtıcı bulunan kadın işten eve gönderildi!
Www.TrendForum.Net

Kıyafeti dikkat dağıtıcı bulunan kadın işten eve gönderildi!



TikTok’ta ‘NotMarieDee’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın takipçileriyle iş yerinde yaşadığı bir durumdan söz etti. Aynı hafta içinde iki kez insan kaynakları departmanı tarafından uyarıldığını ve kıyafetlerinin dikkat dağıtıcı olduğu söylenerek işten eve gönderildiğini ifade eden kadın sosyal medyadan isyan etti.

Marie Dee isimli bir kadın dikkat dağıtan kıyafetleri nedeniyle iş yerindekilerin hedefi olunca duruma sosyal medyadan isyan etti. Kıyafet seçimlerinin iş yeri için uygun olduğunu düşündüğünü söyleyen Dee, insan kaynakları departmanından sürekli olarak ikaz aldığını ve eve gönderildiğini söyledi.

KIYAFETİNİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI



Dee’nin paylaşımı kısa sürede 2.5 milyondan fazla beğeni ve 71.2 bin yorum topladı. 23.5 milyon izlenmeye ualşan gönderisinin sonrasında Dee, yorumlarda desteklendi. Bir sosyal medya kullanıcısı yorumlarda, “Ben İK lideriyim ve bence kıyafetiniz profesyonel” dedi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Senaryolu bir TikTok anı hissediyorum. Harika görünüyorsun. 'Çok dikkat dağıtıcı’ kelimelerini kullanacak bir İK departmanı hayal edemiyorum.” yorumunu ekledi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt