Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2025, 10:10   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ruh HalimKeyifli
Hayaletlerle Dolu Otele Hoş Geldiniz: Rick and Morty Ekibinin Yeni Projesinden İlk Fragman

Hayaletlerle Dolu Otele Hoş Geldiniz: Rick and Morty Ekibinin Yeni Projesinden İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

Rick and Morty ekibinin yetişkinlere yönelik yeni animasyonu Haunted Hotel, Netflix’te başlıyor. İlk fragman ve tanıtım görseli paylaşıldı.

Netflix, yeni yetişkin animasyonu Haunted Hotel için fragman ve afiş yayımladı. Doğaüstü ögeler, absürt mizah ve aile draması harmanlanan dizi, Rick and Morty ekibi tarafından hazırlanıyor.

Yetişkin animasyon dünyasının son yıllardaki yükselişi, dijital platformlarının bu alana yönelik yatırımlarını artırmasıyla devam ediyor. Netflix’in yeni projesi Haunted Hotel, başarılı yapımların arkasındaki isimlerden oluşan güçlü bir ekiple izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Animasyon dünyasının sevilen yapımı Rick and Morty’nin yazarlarından Matt Roller’ın yaratıcısı olduğu dizi, Community ve The Goldbergs gibi başarılı projelerde de imzası bulunan deneyimli bir ekip tarafından hayata geçiriliyor.

Haunted Hotel’in Kapıları Açılıyor

19 Eylül 2025’te Netflix’te yayınlanacak olan 10 bölümlük dizinin merkezinde, hayaletler tarafından istila edilmiş The Undervale isimli bir oteli işletmeye çalışan bekar bir anne yer alıyor. Eliza Coupe’un sesini verdiği Katherine karakteri, otelindeki hayaletleri kontrol altında tutmaya çalışırken, kendisi de bir hayalete dönüşmüş olan ve diğer hayaletlerin fikirlerini oldukça mantıklı bulan uzak kardeşi Nathan (Will Forte) ile uğraşmak zorunda kalıyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Skyler Gisondo (Ben), Natalie Palamides (Esther) ve 18. yüzyıldan kalma bir çocuğun bedenini ele geçirmiş şeytan Abaddon’u canlandıran Jimmi Simpson yer alıyor.

Yapımın yönetmen koltuğunda Rick and Morty ve Carol & the End of the World gibi yapımlardan tanıdığımız Erica Hayes bulunuyor. Yapımcılar arasında Spider-Man: No Way Home ve Spider-Man: Far From Home’dan Chris McKenna, Rick and Morty ve Community’den Dan Harmon ve Steve Levy gibi önemli isimler bulunuyor.

Haunted Hotel Animasyonu Kimlere Hitap Ediyor?

Animasyon stüdyosu olarak Big Mouth ve The Venture Bros gibi başarılı yapımlara imza atan Titmouse tercih edildi. Stüdyonun kurucuları Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio ve Ben Kalina da yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

Yaratıcı Matt Roller, dizi hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Herkesin Freeling ailesiyle tanışmasını ve onların kâbus gibi misafirler ve hayaletlerle nasıl başa çıktığını görmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Dizimiz komedi, korku, korku komedisi, aileler, oteller, tarikatlar, dokunaçlı canavarlar, dokunaçsız canavarlar, kurt adamlar ve mikserler seven izleyiciler için.”

İşte Haunted Hotel Animasyonundan İlk Fragman | İZLE

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Kaynak: AVClub

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt