Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2025, 10:18   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ruh HalimKeyifli
Ben Affleck ve Matt Damon, Netflix’in Suç Geriliminde Yeniden Bir Arada: İşte İlk Fragman

Ben Affleck ve Matt Damon, Netflix’in Suç Geriliminde Yeniden Bir Arada: İşte İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

Matt Damon ve Ben Affleck, Miami polisleri olarak Netflix’te yayınlanacak yeni suç gerilim filmi The Rip’te bir araya geliyor. İlk fragman paylaşıldı.

Hollywood’un Oscar ödüllü ikilisi Matt Damon ve Ben Affleck, yeni bir suç gerilim filmiyle yeniden bir araya geliyor. Netflix, ikilinin başrollerini paylaştığı ve kendi yapım şirketleri Artists Equity altında yapımcılığını üstlendiği The Rip filminden ilk fragmanı yayınladı. Joe Carnahan’in yönettiği yapımda ikiliye yıldız isimler eşlik ediyor.

Good Will Hunting ile En İyi Özgün Senaryo Oscar’ını kazanan ikili, Dogma, The Last Duel ve 2023 yapımı Air gibi projelerde birlikte çalışmıştı. Miami’de geçen yeni hikâyede ise ikili, bu kez polis rolüyle karşımıza çıkıyor.

Filmin senaryosu Michael McGrale ile birlikte Narc ve Smokin’ Aces gibi aksiyon yüklü yapımlarıyla tanınan Joe Carnahan tarafından kaleme alındı. Carnahan, senaryonun ilham kaynağının Miami-Dade Polis Departmanı’nda narkotik biriminde çalışan yakın bir arkadaşının deneyimleri olduğunu belirtti.

Gerçek olaylardan esinlenen film, bir baskın sırasında milyonlarca dolar nakit para bulan Miami polis ekibinin hikâyesini anlatıyor. Ele geçirilen paranın miktarı ortaya çıktıkça, ekip içindeki güven ilişkileri sınanmaya başlıyor.

The Rip Filmi Yıldız Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

Emmy ödüllü Steven Yeun, Kyle Chandler, Teyana Taylor, Sasha Calle, Catalina Sandino Moreno, Scott Adkins ve Néstor Carbonell gibi güçlü oyuncular da kadroda yer alıyor.

Fragmanda Sasha Calle’in “Bu çok kötüye gitmeden önce istediğiniz parayı alıp uzaklaşmalısınız” repliği dikkat çekerken, Damon’ın “Bu parayla kaçacağımı mı düşünüyorsun?” sorusuna Affleck’in “Şu anda sana güvenmiyorum ve bu ciddi bir sorun,” yanıtı gerilimi yansıtıyor.

Yönetmen Carnahan, filmin ’70’lerin klasik polis gerilimlerinden ilham aldığını ve Serpico, Prince of The City ve Michael Mann’in Heat filmi gibi yapımların izinden gittiğini belirtti.

Yapımcı kadrosunda Dani Bernfeld ve Luciana Damon’ın da yer aldığı film, Netflix ve Artists Equity arasındaki ilk işbirliği olma özelliğini taşıyor.

The Rip, 16 Ocak 2026’da Netflix’te global olarak yayınlanacak.

İşte The Rip Filminden Türkçe Altyazılı İlk Fragman | İZLE

Kaynak: The Hollywood Reporter

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt