Hiç sevmediğim şey.. Bir konuda uyuşmuyorsun fikir olarak .. O konuda'ki yorumlarına istinaden diğer forum konularında sana laf çakması...
Bu beyinsizlerin işidir .. Beyni olan tartışılan konuda fikirlerin kaldığını bilir.. Ve kimse aynı fikirlere sahip değildir..
Kanka üniversite'de arkadaşlarla ev tutulduğunda .. Kürt türk alevi ateist ve muhafazakar ehli insanlarla kalınıyor... Bir ateş düşse eve alayınız öleceksinizdir.. Hani biraz akıllı olmak lazım..
Bakın size bir örnek verebilirim canlı bir örnek... @
Erşan Kuneri biz şimdi neyiz? Dost düşman..
Hayır sevgiliyiz teşekkürler ... Birimiz tencere birimiz kapak aramıza gireni hapsediyoruz .. yok bu konu o değildi.. bu konu o değildi yazmalarımda sıktı farkındayım ama aslında bu konu o konu ama siz değildi bilin..
Her neyse... erşan kardeşle ben atışırım bir konu altında ... yok sensin mal yok benim mal yaparım...
O konu içindir.. misal atatürkçülük saçma derim? hadi lan der.. kenan evren çıkarmış ama onu derim.. ben öyle o şekilde değilim der.. başlarız kavgaya falan sonra ne olur ? konu yorumu bittiğinde.. başka bir konuda gayet medenice yorumlaşabiliriz.. fikirlerimiz uyuşmaz ama salak saçma yerlerde o bana soktu ben ona soktu yapmayız... (kim dokundu lan .... me) gibi şeyler yapacağımız zaman yapanı buluruz..
Ne diyom ya dsfsdfg