Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2022, 04:25   #1
Çevrimdışı
Astrea
Başak Burcu Erkeği Hakkında Herşey




Başak Burcu Erkeği Hakkında Herşey
Www.TrendForum.Net

Başak Burcu Erkeği Hakkında Herşey
Başak Burcu Erkeğine Neden Aşık Olmamalısın!

Maalesef kırk fırın ekmek de yese aşk adamı olamayacağı bilgisiyle başlayalım! Dünyaya faydacı gözlerle bakan, herkesin refahı için gecesini gündüzüne katan Başak, iş temposundan, tükenmez mükemmel arayışından, detaylarda kaybolup parçalara gömülmekten, aşka sevgiye vakit ayırmaz, duygusal ilişkide partnerini sık göreceği söylenemez! Başlığımız çerçevesinde yazdığımızı hatırlatır, ben kör kütük aşığım diyen Başak erkeklerini tenzih ederiz!
Verem eder!

Söylene söylene insanı öldürür. “Bir insan her şeyden mi şikâyet eder, bir şeyi de mi beğenmez?” derseniz, kimse abarttığınızı söyleyemez! Tüm sınırları zorlar; doymaz, bir şeyi de beğenip takdir etmez, eleştiriyi ortalık yansa, alarm durumunda gece yarısı evinden kaçmak zorunda kalsa ardında unutmaz! Erkeğin böylesi hakikaten evlerden ırak! Bıçağı tutuşuna karışır, yemeği çiğneyişine, banyo havlunu asışına, yemeğin baharatına, “Saçını neden öyle taradın?”, “Kaşını neden oynattın?” soruları durmaz, “Yeter artık!” dersin, susmaz. “Ama ben senin iyiliğin için söylüyorum.” demez mi bir de!
Fazla özen ister, hizmet bekler!

Elinden geliyorsa hiçbir işine seni koşmaz, başa düşen işin tümünü kendi yapar! Elinden gelmiyorsa yandın! Her şeyi senden bekler; bir de teşekkür edip, yüzü gülse, nerde? Bin beğenmez! Gömleğin kolu çizgisiz olsunmuş, pantolonunun rengi solmuş, bu kaşık neden parlamıyormuş, koltukta toz varmış gözün nereye bakıyormuş! Ne mutfaktan çıkabilirsin ne ütü sıcağından tere karışmadan kurtulabilirsin! Revizesi bol Başak, bir işi katiyen ilk seferde beğenmez, muhakkak eleştiri sağanağını başlatır!
Öncü kuvvet olarak seni kullanır!

Kendi sahneleri sevmez, insan içine çıkmaz, her işine çocuk önden gibi seni sürer! Sen önden git bak bakalım, sen bir konuş da olmazsa ben de şey yaparım, baksana ben orda mıyım? Demelere doymaz. Bir kere de önünden yürüyüp sana yol açmaz! Her şeyi en çok kendi bilir, en kusursuz lafa gelince kendidir ama icraata gelince perde arkasına saklanır, yüzleşmeyi sana bırakır!
Hiç yoksa bir takıntısı vardır!

Sağlığına, bedenine, kesinlikle takıntılıdır, bilmediği kremi sürmez, üstünde el yazan nemlendiriciyi yüzüne sürmez, çeşit çeşit anti bakteriyel jeli dizer önüne, her saat birinden bir küple sürer sağa sola dokunan yerine! Hastalık hastasıdır bir defa, bayılır kendine teşhis koyup, felaket senaryosu yazmaya! Her ay muhakkak bir defa ölür neyse ki çabuk dirilir! Çarşafı solundan katlanır, bıçak iki parmakla yerden alınır, kapıya doğru yatılmaz, dolabın sağ kapağı açılmadan solu tutulmaz! Başak’ın takıntıları saymakla bitmez, her yeni Başak bir yeni bilgi,
Hayat matematiktir, romantik olmayı beceremez!

Yaşamının her alanında didinme heveslisi, herkesin sorumluluğunu yüklenip bir başına hepsinin altından kalkma kabiliyetlisi olan Başak yazık ki ilişkiler için bir ayrıcalık yapıp, eleştiri gözlüklerini çıkarıp, hayata duygulu gözlerle bakmaz. Aralarında karşılıklı iyileştirme, kusursuza ulaşmada destekleme olsun da duygusal tatmin olmasa da olur! “Hayatımı düzene sokmama yardımcı oluyor.” der, aşkına sevgisine bakmaz, sevgilisine sahip çıkar!
 
Alıntı ile Yanıt