Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2025, 00:58   #1
Astrea
Ruh HalimUykulu
Üyelerimize Sorduk;''Küçükken doğru sandıklarimız"

Üyelerimize Sorduk;''Küçükken doğru sandıklarimız"
Www.TrendForum.Net

Hepimizin çocukken dünyayı algılama şekli biraz... hmm... “yaratıcı”ydı diyelim. 😂
Kimi “ışıkları kapatınca öğretmenler okulu bırakıyor” sanardı, kimi “annem ‘bak arkandan gözüm var’ diyorsa kesin kafasında gizli bir kamera var” diye inanırdı. 📷🙈

Bir de o efsaneler yok mu…
🍉 “Karpuz çekirdeğini yutarsan karnında ağaç çıkar.”
🌕 “Ay bizi takip ediyor.”
📺 “Televizyondaki insanlar aslında bizi görüyor.”
🚪 “Dolabın içine girersem başka dünyaya ışınlanırım.”

Zamanla büyüdük, mantığımız gelişti, gerçekleri öğrendik… ama o saf ve eğlenceli yanılgılar hâlâ hatırladıkça yüzümüzde koca bir tebessüm bırakıyor 😅

Şimdi top sizde!
👉 Küçükken doğru sandığınız ama büyüyünce “yaa ben nasıl inanmışım buna” dediğiniz en komik/ilginç şey neydi?

Cevabınızı yazın, birlikte kahkaha atalım! 🔥😂

@Stjerneklart
Merhaba öncelikle.

Yüzde tatlı tebessümlerin,
tezahür ettiği bi' soru oldu.

Ben küçükken, oyuncak bebeklerimin saçlarını
kesip yeniden uzayacağını sanıyordum hep...

@Oblivion
Küçükken Yer yataklarinin kondugu gömme gardroplarin narnia gunluklerindeki gibi baska bir yere gidis yolu olduguna inanirdim. Aslinda narnia gunluklerini gorunce bi tedirgin olmustum

@Beatrice
Küçükken yediklerim ayak parmaklarıma kadar iniyor sanıyor sonra nasıl olduğuna anlam veremiyordum.
Sonra mesafe kavramı yoktu ben de atıyorum şehir değiştiriyorum yola çıkar çıkmaz gelmedik mi diye oturur ağlardım

@coolbites
Ağlama yoksa göz yaşların biter.
Misafirliğe gelen komşuların çantasında iğne olduğuna inandırdılar.
Gideyim de başkasının annesi olayım.

@Klaus
Solemem

@Lucifer
Küçükken rahmetli anneannemin çatal kaşık çekmecesinde tek gözlü başı andıran başlığıyla bıçaklar vardı ve ben onları sürekli elime alırdım. Bir keserinde "Onun başı canlanıyor" demişlerdi, sanırım anneannem demişti. O laftan sonra korkup bıraktığımı hatırlıyorum. Sonrasında muhtemelen bir daha elime almadım. O zamanlar yaş 5-6 tabi, net hatırlamasam da, bu anıyı hayal meyal hatırlarım ve hatırladıkça düştüğüm o korkuya her defasında tebessüm ederim.

@BerduŞ
Yere uzanmış yatarken, ev ahalisinden biri üzerinden geçerse boyu kısa kalır geri geç derlerdi

@Serpentis Noctis
Küçük bir dilek tutarsam ağacın tepesinde cüceler yerine getirecek” sanmak. Evet, tamamen mantıksız, ama o saf umut.. .

@MaVi
Leylekler bebek getiriyor sanirdim,havaya bakar hep leylek arardim..

@Astrea
Annem her yemeğimi yarım bıraktığımda "Yemezsen arkandan ağlar." derdi hala etkisinden çıkamadım
birde ne zaman yalan söylesem bir konuda "Ben anneyim bilirim." derdi ajan sanardım

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Sağ yanımda davam, sol yanım da rap var...

Alıntı ile Yanıt