Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2025, 09:54   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ruh HalimKeyifli
Bilimkurgu Sinemasının Efsane İsmi, İkonik Role Geri Dönüşe Yeşil Işık Yaktı

Bilimkurgu Sinemasının Efsane İsmi, İkonik Role Geri Dönüşe Yeşil Işık Yaktı
Www.TrendForum.Net

Alien serisinin efsane yıldızı Sigourney Weaver, Ellen Ripley rolüne olası dönüş senaryosu hakkında yeni ipuçları verdi.

Sigourney Weaver ilk defa 1979’da adım attığı bilimkurgu serisi Alien’a, yıllar sonra geri dönebilir.

Yeni filmi Avatar: Fire & Ash’in tanıtım sürecinde basının sorularını yanıtlayan Sigourney Weaver, Pandora’ya dönüşünün yanı sıra LV-426’ya yeniden gitme ihtimalinin de gündemde olduğunu ifade etti.

Alien serisinin dört filminde başrolde yer alan oyuncu, ilk ipuçlarını geçen ekim ayında paylaştığı gizli senaryo üzerine yeni bilgiler paylaştı. Bu senaryo hayata geçirilebilirse Ellen Ripley’in seriye geri dönmesi planlanıyor.

Variety’ye konuşan Weaver, çalışmanın henüz erken aşamada olduğunu belirterek şu ifadeyi kullandı:

“Biliyorsunuz, biz adım adım ilerliyoruz. Bu çok ilginç. Umarım yaparız, çünkü bunun harika olacağını düşünüyorum. Bence hayranlar da beğenir, ancak şu an için çok erken.”

Sigourney Weaver Yeni Bir Alien Filminde Rol Alabilir

Weaver’ın daha önce açıkladığına göre söz konusu Alien hikâyesi serisinin yapımcısı Walter Hill tarafından kaleme alındı. Yaklaşık 50 sayfalık bu taslak, Ripley’nin insanlığı tehditten korumaya çalıştığı için hapsedilmesinin ardından yeniden göreve çağrılmasını konu alıyor.

Weaver, senaryoyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

“Hiç böyle bir ihtiyaç hissetmemiştim. Hep, ‘Bırakın dinlensin, toparlansın,’ diyordum. Ancak Walter’ın yazdığı şey bana çok gerçekçi geldi. Çünkü bu, insanlığa yardım etmeye çalışan birini hapse atacak bir toplumla ilgili. Onlar için Ripley bir sorun, bu yüzden bir köşeye kaldırılıyor.

“Her neyse, bence bu ilk 50 sayfa çok güçlü ve hikâyenin geri kalanını nasıl şekillendirebileceğimizi Walter ile birlikte düşünmeyi planlıyorum.”

Alien Evreni Yeniden Hareketli Bir Dönemde

Alien serisi, son yılların en yoğun dönemlerinden birini yaşıyor. Büyük beğeni toplayan Alien: Romulus ile sinema tarafında ivme kazanan marka, aynı zamanda Noah Hawley imzalı Alien: Earth dizisiyle televizyon ekranlarında da genişliyor. Öte yandan Predator evreni ile bağlantılar da Predator: Badlands sayesinde yeniden gündeme gelmiş durumda.

Bu canlılık içinde, Ellen Ripley karakterinin bir kez daha Alien evrenine dönme ihtimali, markanın geleceğine ilişkin önemli bir olasılık olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Games Radar

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt