Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2026, 00:35   #1
YAMAÇ
İdealler barışçıldır. Tarih şiddettir.
Dolmabahçe’de 'Yönetim İstifa' Sesleri

Dolmabahçe’de 'Yönetim İstifa' Sesleri
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş Taraftarından Sert Tepki

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş’ın Tüpraş Stadyumu’nda Kayserispor’u konuk ettiği karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarlar, yönetimi protesto etti. Mücadelenin uzun süre golsüz devam etmesiyle birlikte tribünlerde tepkiler yükseldi.
“Yönetim İstifa” Tezahüratları Yükseldi
Karşılaşmanın son bölümüne girilirken Beşiktaşlı taraftarlar, dakikalarca “yönetim istifa” tezahüratlarında bulundu. Tribünlerden yükselen bu sesler, özellikle transfer politikasına yönelik memnuniyetsizliği gözler önüne serdi.
Transfer Tepkisi Maç Öncesinde Başladı
Siyah-beyazlı taraftarların tepkisi maç öncesinde de kendini gösterdi. Isınma bölümünde tribünlerden “Serdal başkan transfer nerede?” tezahüratları yükselirken, yönetimin ara transfer dönemindeki hamleleri eleştirildi.
Dolmabahçe’de Gerilimli Atmosfer
Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran Beşiktaş taraftarları, sezonun kritik virajında alınan sonuçlar ve transfer sürecindeki belirsizlik nedeniyle yönetime tepkisini açık şekilde dile getirdi. Protestolar, maçın büyük bölümünde etkisini sürdürdü.

kaynak : kartalhaber

Ölüm değil zor olan sevmek değil dosta sahip olmak değil yada birini yenmek değil.

Zor olan yaşayabilmektir sevilmektir dostunu tanımak düşmanını seçebilmektir zor olan birini kazanmaktır.

Ama asıl zor olan nedir biliyor musun ?

Asıl zor olan bütün bunlar için gerekli gücü bulabilmektir.

Alıntı ile Yanıt