Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2026, 14:41   #239
Beatrice
Yanıt: Önerileriniz

Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Sistemde kurulu olan, tarafımca özel olarak geliştirilen [Rgx] Video Embedder eklentisi; YouTube, TikTok, Vocaroo, SoundCloud, Vimeo, Streamable ve Spotify servislerini doğrudan destekliyor. Instagram ve X (Twitter) içinse vBulletin'in varsayılan BB kod yapısı kullanılıyor. Bu eklentiyi yazarken Spotify da BB kodla ekleniyordu, ama onu eklemesi çok zordu, hatta videolu anlatımı olmasına rağmen zorlanan üyelerimiz oluyordu. Bu yüzden onu BB koddan sıyırıp eklentinin içine doğrudan dönüştürecek şekilde entegre etmiştim vaktiyle. Eğer bu yönde talebiniz varsa, Instagram ve X'i de aynı şekilde yapabilirim; BB kodla uğraşmadan eklersiniz. Rgx Video Embedder'ın yeni sürümüyle beraber gelir yani.

Gerçekten büyük kolaylık olur Regex.. Spotify eklerken bağlantı kodunu kopyalayıp yapıştırıyoruz sadece yine aynı şekilde mi olacak diğerleri de..

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt