Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2026, 12:56   #1
Beatrice
Ruh HalimDusunceli
Kendi kullanıcı adınızı değiştirebilme sistemi artık aktif! 🎉

Kendi kullanıcı adınızı değiştirebilme sistemi artık aktif! 🎉
Www.TrendForum.Net

Merhaba Trendforum Ailem

Forumumuza yeni bir özellik daha ekledik: Kendi kullanıcı adınızı değiştirebilme sistemi artık aktif! ��

Artık nickinizi değiştirmek için tek tek yönetici beklemenize gerek kalmadan, Kullanıcı Kontrol Paneli / Adını ve Parolanı Düzenle (belirlenen limit ve süreler dahilinde) kendi kullanıcı adınızı güncelleyebileceksiniz. Nick değişikliğini kendiniz yaptıktan sonra Nick Değişim İstekleri konusuna @TrendForum hesabından bilgi mesajı otomatik olarak yazılacaktır. Yani konu işleyişi eskiden olduğu gibi devam edecek ancak konu kilitlenmiştir. Konuya bilgilendirmeyi, güncel değişiklik haklarınızı artık sistem kendiliğinden belirtecek böylelikle forum üyeleri de, yaptığınız nick değişikliğinden yine eskiden olduğu gibi haberdar olacaktır.

vBulletin için güzel bir işi daha Trendforum’a kazandırdık.
Değişiklikler kayıt altına alınır ve yönetim tarafında da takip edilebilir.

Artık nick değişim konusu kilitli tutulacağı için değişiklikleri yılda 4 defa ve 30 günde bir olan haklarınız ile kendiniz yapabileceksiniz.. Yine bir sorun ile karşılaşmanız halinde bizlere ulaştığınız takdirde yardımcı olabiliriz.

Nick değişim haklarınızı yeni sisteme geçildiği için sıfırladık.
Yani mevcut hakları sisteme entegre etmedik. Her yıl 1 Ocak tarihinde haklarınız sıfırlanacak ve takvim yılı baz alınacaktır. Daha sonra bu sistemi gün bazlı olarak değiştirebiliriz yani eskisi gibi 31 Aralık'ta değişiklik yapılırsa bir sonraki hakkı 31 Ocak olarakta yapabiliriz bu konuda bir güncelleme olursa sistem kodları hazırdır direkt ayar seçeneği olarak yapabiliriz.

Her zamanki gibi görüşleriniz bizim için önemli; bir sorun görürseniz ya da geliştirilmesini istediğiniz bir nokta olursa mutlaka yazın.

Seçenekler paneli örnek ekran görüntüleri aşağıda belirtilmiştir.

Keyifli forumlar..

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt