Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2022, 13:31   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
PUBG Mobile’a Maserati Spor Arabaları Geldi




PUBG Mobile’a Maserati Spor Arabaları Geldi
Www.TrendForum.Net

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından PUBG Mobile, İtalyan spor otomobil markası Maserati ile yepyeni bir işbirliği duyurdu. Oyuncular, bugünden 31 Aralık'a kadar ikonik markaya ait araçları kullanabilecekler.



Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Maserati‘nin ikonik spor arabaları PUBG Mobile‘a geldi. Bu özel işbirliği sayesinde dünyanın dört bir yanındaki oyuncular, İtalyan devine ait araçları battle royale arenasında kullanabilecekler. 1914 yılında İtalya’nın Bologna kentinde kurulan köklü otomobil markası, ikonik üç dişli mızrak logosu ile biliniyor.

PUBG Mobile’a eklenen otomobiller arasında Maserati’nin 3.0 litrelik çift turbolu V6 motora sahip hafif ama güçlü Coupe modeli süper spor otomobili MC20 ve Maserati’nin SUV modeli olan sağlam ama şık Levante‘nin yanı sıra kilidi açılabilen özel, sürpriz bir araç yer alıyor. Oyuncular, 18 Kasım’dan 31 Aralık’a kadar Maserati’nin spor otomobillerinin direksiyonuna geçebilecekler.

PUBG Mobile’da Maserati Araçları Kullanılabilecek

İşbirliği hakkında konuşan Tencent Games PUBG Mobile Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, oyunculara her zaman deneyimlerini zenginleştirecek ortaklıklar sunmaya çalıştıklarını söyledi. “Kendi endüstrisinin ön saflarında yer alan ve tarihi geçmişiyle dikkat çeken Maserati, işbirliği yapmamız için mükemmel bir ortak oldu” diyen Wang, sözlerine şöyle devam etti:

“Sanal dünya genişledikçe ve bir bütün olarak küresel teknolojinin gelişimi için daha önemli hale geldikçe, otomotiv tasarımı ve interaktif oyun dünyalarını bir araya getirmeye yardımcı olmaktan heyecan duyacağız”
 
Alıntı ile Yanıt