Konu: Harmonia
Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2026, 00:00   #8
Harmonia
Yanıt: Harmonia

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Harmonia.. Buradaki her üye gibi seninde bir ses ve denge kattığını düşünüyorum.

Birlikte uzun uzun sohbetler edeceğimiz günlerimiz olur umarım.. Gürültü de kaybolmak yerine ahenk'i seçmek çok yakışıyor sana.. Hep burda bizimle olursun umarım..

Yaa çok teşekkür ederim güzel yorumun için kısa zamanda alıştım buraya sayenizde
heulwen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Öncesinde tanıdığım bir arkadaşım. Kendisini burada görmek sürpriz oldu, güzel de oldu.

Seni de burada görmek benim için sürpriz oldu ama tabiki tanıdık birilerinin olması çok hoş
PcKoPaT kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
her ne kadar uyuzluk yapıp beni bazen gıcık etse de burada takılma sebebim oldu kendilerini de pek severim (bunu okumamış ol) yazacak bir çok şey var aslında da sonra trip yiyoruz ifşa olmasın diye tatlı ve kafadengidir hanım efendi

Teip mi hiiiç atmam lütfen iftira hiç hoş bişi değildir djdjjd Çok teşekkürler güzel yorumun için senin için zor olmalı beni övmek dndnjd
gupse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Günlüğünü severek takip ediyorum.Gözlemlediğim kadarıyla ince ruhlu zarif bir hanım.umarım daha yakından tanışma fırsatımız olur🌷

Çok teşekkür editorum günlüğümü okuyor olmanız çok daha güzel Umarım bir gün tanışırız daha yakından
Flandre kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Uzun sayılacak bir süredir arkadaşız çok severim kendilerini

O bilekliği bana vermediğin için hala küsüm ama haberin yok neyse neyse teşekkürler efenimmm
MYNAK kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kendisini burada tanıma fırsatım oldu gördüğüm mükemmel insanlardan arada bir çatıyor bana ama olsun iyi ki tanımışım

Teşekkür ederim iyi ki

"Hayat devam eder. Bazı çiçekler susuzluğa ve unutulmaya dayanır. Hayat her zaman devam eder, bunu herkes bilir."

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Alıntı ile Yanıt