Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2022, 16:45   #1
Er Şaban
Charismax
Neyi özlediniz sanal ortamlarda

Neyi özlediniz sanal ortamlarda
Www.TrendForum.Net

Ben

Samimi diyorum :

Eskiden forum siteleri çoktu ama bunlar smf mybb vbulletin v.b siteler olarak hiç bakılmıyordu..
Heleki avatar olayları yok denile'bilecek kadar yoktu .. vardı ama mevcut sistem üzerine shop yapıldığından sorunlar olmuyordu..

Ben hatırlıyorum smf forumlarında avatar yerleri minicik ama site içinde öyle bir ortam vardı'ki anlatamam tabi ben rap forumlarından bahsediyorum günlük aktif üye sayısı 2000 üstün'de olan yerler.. o zamanları özlüyorum..

Şimdilerde tadını alamadığım ortamlar.. mesela irc forumlarında var bu potansiyel ortam olarak ama oralarda'da kuyu kazmaca ve sunucu davetleri falan can sıkan şeyler.. sunucuların can sıkması önemli değil'de nerden sorusuna şurdan geldim sohbet yerinden demeleri bana entrika yani pişmiş bu olmuş dedirttiği için samimi gelmiyor.. galiba insanları samimi gelmiyor jhfsdjkhf

irc forumları dışında bir potonsiyel daha var.. genel forumlar olarak.. hatta geçen reklam gibi olmasın 2 yeni kardeş üyeliğine şahit oldum benim kendi yerime.. forumlarla alakası olmayan ama ortamı sevdiğini söyleyen.. yani mevcut durumda genel forumlarda aktif olacak 300 kişi'de var yok değil.. bunların tek çatı altında olmaması irc tarafından kaynaklı...

tamam hackliyorum sizi mi kırcam bb
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt