Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2026, 20:34   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ruh HalimKeyifli
Efsane Anime Yıllar Sonra Yeni Macerası ile Dönüyor

Efsane Anime Yıllar Sonra Yeni Macerası ile Dönüyor
Www.TrendForum.Net

Naruto yeni bölümleri ile geri dönüyor. Uzun zaman önce duyurulan özel bölümlere dair sessizlik bozuldu.

Uzun süredir yeni bir yapım haberi bekleyen Naruto hayranları için önemli bir gelişme gündeme geldi.

Animenin final yapmasının üzerinden yaklaşık dokuz yıl geçmesinin ardından Naruto Uzumaki’nin yeni bir projeyle geri döneceği yönünde yeni bilgiler paylaşıldı.

Studio Pierrot, 2022 yılında animenin 20. yılı kapsamında Naruto ve Team 7’ın ilk dönemlerini konu alan, yenilenmiş görsellerle hazırlanacak dört özel bölüm duyurmuştu. Bu proje başlangıçta 2023 için planlanmış, ancak prodüksiyon sürecindeki aksaklıklar nedeniyle ertelenmişti.

Uzun süre resmi bir açıklama gelmemesi, yapımın iptal edilmiş olabileceği yönünde soru işaretleri doğurmuştu.

Yeni Naruto Maceraları Hâlâ Geliştirme Aşamasında

Studio Pierrot ve Shōnen Jump cephesinden yeni animenin üretim sürecine dair herhangi bir resmî açıklama yapılmamışken, beklenmedik bilgi Çin’den geldi.

Çin’in Shandong eyaletine bağlı Lijin’e ait bir hükümet sitesinde yayınlanan bir paylaşımda, Çin merkezli animasyon stüdyosu Huahan (Dongying) Animation Co., Ltd.’nin hem Naruto hem de One Piece için animasyon çalışmaları yürüttüğü ifade edildi.

Söz konusu paylaşım, Lijin County’de yeni çekirdek endüstrilerin gelişimini tanıtmayı amaçlarken bu bilgi aynı zamanda internette Wit Studio tarafından hazırlandığı belirtilen One Piece yeniden yapımına dair sızdırılan görsellerin dolaşıma girmesinden kısa süre sonra ortaya çıktı.

Son yıllarda Japon animasyon stüdyolarının bazı üretim aşamalarını Çin merkezli şirketlere devrettiği biliniyor. Ancak Huahan (Dongying) Animation Co., Ltd.’nin bir anime dizisi üzerinde mi yoksa bir video oyunu projesinde mi görev aldığı henüz netlik kazanmış değil.

Buna rağmen, söz konusu raporun Naruto’nun yıl dönümü kapsamında duyurulan özel bölümleriyle bağlantılı olabileceği ihtimali gündemde yer alıyor.

Bekleyen Diğer Projeler de Var

Dört özel bölüm, Team 7’nin erken dönemlerini güncellenmiş animasyonla yeniden izleme fırsatı sunması nedeniyle yakından takip ediliyor. Bununla birlikte, Naruto evreninde tek beklenen yapım bu değil. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Boruto’nun ikinci sezonunun da üretim aşamasında olduğu biliniyor.

Öte yandan Studio Pierrot’nun aynı dönemde Black Clover veBLEACH: Thousand-Year Blood War için yeni sezonlar üzerinde çalışması, yeni Naruto projesinin 2026’ya yetişmeyebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Animasyon stüdyosundan yapılacak yeni duyuruların ve üretim sürecine dair ayrıntıların önümüzdeki dönemde netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Anime Corner

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt