Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2022, 06:42   #1
Beatrice
Ruh HalimKeyifli
SON DAKİKA | İstanbul ve Ankara'da hissedilen deprem meydana geldi

SON DAKİKA | İstanbul ve Ankara'da hissedilen deprem meydana geldi
Www.TrendForum.Net

Son dakika deprem haberi... AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 04.08'de meydana gelen deprem İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Edirne'den de hissedildi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı bir televizyon yayınında deprem sonrası elektriklerin kesildiğini ve artçı sarsıntıların devam ettiğini duyurdu. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan ilk açıklama geldi.

Son dakika haberi... Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde İstanbul, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Ankara, Bolu, Edirne şiddetli olarak sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Gölyaka ilçesindeki depremin 6,81 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

İşte dakika dakika yaşanan son gelişmeler...

KILIÇDAROĞLU: GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları ifade etti:

"Merkez üssü Düzce olan ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyelerimiz can kaybının olmadığını paylaştılar. Allah korusun! Bu deprem afetlere hazırlıklı olmanın önemini tekrar hatırlattı. Geçmiş olsun Türkiye."

Alıntı

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt