Wither 3, red dead redamtion 2 gibi oyunları deneyimlemiş biri olarak en baş sıraya bu oyunu koyabilirim. Sebebi; Mekanikleri, gerçekçiliği, Türkçe altyazı destekli olması, hikayesi gibi sebepleri baş sıraya koyabilirim. Oyun tek kelimeyle mükemmel. Adeta sizi Orta Çağ dünyasına çekiyor ve onurlu bir şövalye gibi rollenmeye başlıyorsunuz

Belirttiğim gibi Türkçe altyazı desteği olması bu oyunu steamde satın almamı çekti. 177,3 saat oynamışım. Tabiki bazı geçemediğim zor bölümleri youtube gibi platformlarda bakarak geçebildim. Özellikle bir şeyleri aramak, bulmak, bazı bölümlerde zor. İlk başlarda hırsızlık yapamıyordum, youtubeden bakarak bile bir sandığı açamadıydım. Sonra işin ustası oluyorsun

Oyunda bulunan iksirlerle vs. daha kolay hale geliyor. 1. versiyonunu oynamadığım için bu kısımlarda çok zorlanmıştım. Önerim; Çok büyük görevler için üstlenmeyin yavaştan yan görevlerle ilerleyin, ana görevler daha kolay hale geliyor. Oyunun hikayesi bir yabancı dizi aratmıyor. Ufak bir spoiler bırakarak sonlandırayım, oyunun sonuna geldiğinizi anlıyorsunuz ve göz yaşınız hikayeyle birlikte pıt oluyor
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.