|
Yanıt: Dertleşecek kimsenin olmaması
Benim öyle bir arkadaşım yok uzun zamandır.. Herkes kendi derdini anlattığı için dinleyen yok.. Hoş bende dinlemem çünkü kendi derdimi anlatma derdin'deyim.. Üstü kapalı konuşmasını çok severim ben ama insanlar anlayamıyor.. Mesela üstü kapalı konuştuğumu anlasa bile ha tamam şöyle demek istedin galiba diyerek onay alması durumunda onay verme zahmetinde bulunmak istemiyorum..
Dün birisini ekledim teyze çocuğu oluyoruz benden büyük kendisi mhp milletvekili aday adayı mı yoksa başkan mı bilmiyorum uzak düştüğümüz için.. Beni millet kütüphanesine çağırdı ankara aldırayım dedi mesela.. öncesinde sen'misin len dedi evet abi dedim.. İnsan bir teyzesini sorardı mesela annemi.. ki ben ona soracaktım bilir diye hani bana sorsaydı mevzu konu öyle açılacaktı olmadı.. Şöyle 5 dakika aklımı yokladım geçmiş çocukluk sonrası şimdiki zaman diye.. yok dedim bununla konuşulmaz bu takımları çekmiş resmiyete bağlamış e evlenmişte o bir duruş peşinde.. Bir kaç Elimizde büyüyen kuzenlerimi ekledim.. onlar zaten çocuk daha.. yani aile içinde kimse yok.. ölsem cenazem karım ve belediye eşliğinde kalkar..bi kedim var işte ara sıra boğuşuyoz o sevincim.. birde rap ve break dans.. Bu arada ben bi ara video çekip atayım güzel dans ederim hiphop :P