Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2022, 11:37   #1
Çevrimiçi
Zeytin
Saygın Üye
Çalışanlara p0rno izlettiği iddiasıyla Adidas'tan Kanye West'e soruşturma




Çalışanlara p0rno izlettiği iddiasıyla Adidas'tan Kanye West'e soruşturma
Www.TrendForum.Net

Adidas, Kanye West'in markanın çalışanlarına p0rno izlettiği ve eski eşi Kim Kardashian'ın müstehcen görüntülerini göstermesi de dahil olmak üzere ünlü rapçi hakkındaki bir dizi uygunsuz davranış iddiasına inceleme başlatıyor.



Adidas'tan Kanye West'e soruşturma. Kanye West'in markanın çalışanlarına p0rno izlettiği ve eski eşi Kim Kardashian'ın müstehcen görüntülerini gösterdiği iddiaları üzerine Adidas, Kanye West'e soruşturma başlatıyor.

Independent'in aktardığı habere göre, Alman giyim markası, perşembe günü yaptığı açıklamada iddiaların doğruluk payının henüz netleştirilmediğini söyledi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Suçlamaların doğru olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Fakat bunları kesinlikle çok ciddiye alıyoruz ve vakit kaybetmeden iddialara yönelik bağımsız bir soruşturma başlatmaya karar verdik."



Rolling Stone'un haberine göre, West ve Adidas'ın ortak markası Yeezy çalışanları, şirkete gönderilen anonim bir mektupta ünlü rapçinin uygunsuz davranışlarını sıralamıştı.

Çalışanlar, West'in kendilerine bir zorbalık yöntemi olarak müstehcen fotoğraf ve videolar gösterdiğini öne sürmüştü.

Ünlü rapçinin "kışkırtıcı, cinsiyetçi ve genelliklere kadınları hedef alan davranışlarla" çalışanları korkutmaya ve onları kontrol etmeye çalıştığı belirtilmişti



Aynı mektupta, Adidas yöneticilerinin West'in "sorunlu davranışlarından" haberdar olsa da yaşananlara göz yumduğu iddia edilmişti.

Rolling Stone'un görüştüğü ve adının gizli kalmasını isteyen pek çok çalışan, West'in iş görüşmelerinde ve toplantılarda kendi seks kasetleri de dahil olmak üzere p0rnografik içerikler izlettiğini doğrulamıştı.



Adidas, 10 yıldan fazla süredir birlikte çalıştığı Kanye West'le işbirliğini ünlü rapçinin geçen ay yaptığı Yahudi düşmanı açıklamalardan sonra sonlandırmıştı

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt