Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2022, 14:28   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
Galaxy S22 Ultra ve Vivo X90 Pro+ Kamera Testinde Kozlarını Paylaştı




Galaxy S22 Ultra ve Vivo X90 Pro+ Kamera Testinde Kozlarını Paylaştı
Www.TrendForum.Net

Samsung’un kamera konusunda iddialı olan telefonu Galaxy S22 Ultra ve Vivo X90 Pro+ kamera testinde kozlarını paylaştı. İşte detaylar.

Sızıntıları ile ünlü Ice Universe, bugün ilginç bir şekilde Samsung Galaxy S22 Ultra ve Vivo X90 Pro+’da 10x yakınlaştırma olanaklarını karşılaştıran birkaç fotoğraf daha yayınladı. Bu testlere ve karşılaştırmaya göre Samsung’un kamera konusunda rakiplerinden bir adım geride olduğunu söyleyebiliriz.

Ice Universe, bu resimler hakkında yorum yaparak, “Samsung’un 10 kat yakınlaştırma görüntülerindeki hakimiyeti dönemi sona erdi.” ifadelerini kullandı. Ice Universe ayrıca Vivo X90 Pro+’ın avantajı hakkında hiçbir şüphe bırakmayan yüzlerce benzer karşılaştırmalı fotoğraf çektiğini de sözlerine ekledi.

Vivo X90 Pro+’ın 1 inç optik formattaki ana Sony IMX989 görüntü sensörünü ve sekiz öğeden oluşan Zeiss lensleri ile geldiğini belirtelim . Ayrıca 100x zoom sağlayan 64 megapiksel OmniVision OV64B sensörlü bir periskop modülü aldı. Ayrıca 50 megapiksel Sony IMX758 sensör Vivo X90 Pro+’da piyasaya sürüldü.



Galaxy S22 Ultra’nın fotoğraf testlerinde rakiplerinin gerisinde kalması Samsung için oldukça üzücü bir durum. Güney Koreli firmanın ne yapıp ne edip 2023 yılında tanıtacağı telefonlarında kamera tarafında büyük bir sıçrama yaşaması gerekiyor. Aksi durumda Samsung’un kamera tarafındaki eli iyice zayıflayacak.

 
Alıntı ile Yanıt