Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2022, 23:42   #7
Çevrimdışı
Bahtiyar
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: (DBTech)Seslenmeler, Alıntılar vs Türkçe Dil Paketi




Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Sanki sanada sordum gibi hatırlıyorum ama nerede bilemedim.. yada sen diye başkasına sormuş olabilirim hiho haha nick olayın benim kafayı karıştırıyor dsfd muhtemelen sen diye başkasına sormuşumdur burası yoktu o zamanlar aylar oluyor.. Hatta neyse isim vermiyim ifşalama zamanları gelince onuda eklerim tanıdık birisinden'de istemiştim benden eklenti yapabilirmisin demişti.. aynı şekilde 3 kişi.. bende xenforo için yaparım ama eklenti değil site temana istediğini işlerim demiştim.. hani vbulletinde'de eklenti yapamıyorum ben ama şablonlara işleyip tetikleyici dosyasını anadizin'de çalıştırmasını sağlayabiliyorum.. benden ise plug şeklinde istiyorlar onu yapamıyorum ben.. editlerim ama yapamam..

Seninle bir ara iki yüzlü site olayını ufaktan konuşmuştuk.. mybb vbulletin smf xenforo tek tıkla site geçişi diye.. ben nerden baksan 1.5 senedir onunla ara sıra uğraşıyordum.. hatta video çekip atacaktım.. mybb ve smf dosyaları ortak kullanıp geçiş sağlıyor aynı veritabanından ama alan adı olarak farklı uzantılar istiyor net. com şeklinde yani yaptım yapamadım değil ama çok hatalar basıp site kapandı.. biraz daha gelişmesi lazım derken proje bitti bende.. Ben mi kurtarcam dedim neyin peşindeyim dedim öyle kaldı.. bi ara yine belki bir ortam alevlenirse yapar videosunu atarım..

Şeyi çok seviyorum olmaz diyip artistlik yapanların gördüklerinde suratlarını maabadıma benzetmeyi.. dfsdfgdgf

Ben değilimdir o karıştırıyorsundur bence. Ben daha PC i alalı 1 ay oldu ve geçmişte beni düşmanı gören adama bile yardım etmişliğim vardır.
__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..
 
Alıntı ile Yanıt