Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2022, 10:11   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
2023 Toyota Aqua GR Sport'a merhaba deyin!




2023 Toyota Aqua GR Sport'a merhaba deyin!
Www.TrendForum.Net



Gazoo Racing mühendislerinin ince işçilikleriyle geldi.

2011 yılında piyasaya sürülen birinci nesil modeli ile karşımıza çıkan Toyota Aqua, zaman içinde çeşitli değişikliklere uğradıktan sonra en nihayetinde GR Sport versiyonu ile karşımıza çıkıyor.

Hatırlatmak isteriz ki tarihler 2017'yi gösterdiğinde bir önceki nesil Aqua'da Gazoo Racing tarafından ince ayarlar yapılmıştı ki şimdi yine aynı ekip iş başında. Bünyesinde elektrikli hidrolik direksiyon barındıran bu güzelliğin ayrıyeten ön ve arka süspansiyonları da sertleştirildi.

Bu aşamada Gazoo Racing mühendisleri, aracın alt tarafına ekstra destek koydular. Kendisinin çok daha yüksek hızlarda viraj alırken daha iyi bir denge sağlaması için arka tamponunun da güçlendirildiğini belirtelim. Araçta bulunan en güzel özelliklerden biri de Power+ modu ki, bu özellik Aqua'nın daha çevik bir yapıda olması için daha doğrudan bir direksiyon tepkisinin oluşmasını sağlıyor.

Standart modele göre çok daha agresif bir gövdeye sahip olan bu güzellik, Bridgestone Potenza 205/45 R17 lastiklerle gelen özel 17 inç jantlar kullanıyor. İç mekana geldiğimizde GR markalı ön koltuklar görüyoruz ki bunlar sadece GR Sport'ta sunulan bir kumaş türüyle birleştirilmiş sentetik deri ile kaplanıyor. Kabinin geri kalanında alüminyum pedallar, üç kollu direksiyon simidi ve koyu renkli vurgular oldukça iyi bir ahenk yaratmış diyebiliriz.

Aqua GR Sport her ne kadar önden çekişli bir şekilde gelse de, diğer donanım seviyelerinde arkadan itiş özelliğini de bir seçenek olarak sunuyor. Kendisi, 92 beygir gücü ve 120 Nm tork kullanıyor ve bunu üç silindirli 1.5 litrelik benzinli motor ile yapıyor.

Haberimizi sonlarına doğru gelirken, sadece Japonya'da kendisini gösterecek olan Toyota Aqua GR Sport'un yaklaşık 18.800 Dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulduğunu belirtmek isteriz.
 
Alıntı ile Yanıt