Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2026, 20:22   #1
heulwen
Men of Mayhem
Ruh HalimYorgun
Montoya: "Hamilton'ın Ferrari ile şampiyon olmasını isterim ama rekabetçi olacaklarına inanmıyorum"

Montoya: "Hamilton'ın Ferrari ile şampiyon olmasını isterim ama rekabetçi olacaklarına inanmıyorum"
Www.TrendForum.Net

Formula 1, 2026 Dünya Şampiyonası perdesini açmaya hazırlanırken gerçek güç dengelerini bu hafta sonu Avustralya'da göreceğiz.

Özellikle Mercedes'in testlerde ne kadarını gizlediği ve Ferrari’nin yaklaşık 20 yıldır hasret kaldığı dünya şampiyonluğunu gerçekten hedefleyip hedefleyemeyeceği merak konusu.

Charles Leclerc, Bahreyn testlerinde en hızlı isim olurken Ferrari'nin kozlarından biri de Sakhir'de birkaç tur boyunca görülen 180 derece dönen arka kanat oldu

SF-26'nın gerçek rekabet gücüne dair şüpheler sürüyor ve Juan Pablo Montoya da bu görüşe katılan isimlerden biri.

Kolombiyalı eski pilot, Vision4Sport'a verdiği demeçte şunları söyledi: "Ferrari rekabetçi olmayacak, bunun gerçekleşeceğini hayal etmek zor."

"Her yıl aynı hikâye yaşanıyor, bu yüzden her şeyi bir araya getirebileceklerine inanmak zor, bunu gerçekten gözümde canlandıramıyorum."

"Aslında rekabetçi olacaklarını söylemek isterdim çünkü Hamilton'ın Ferrari ile dünya şampiyonu olduğunu görmek isterim. Bunun harika olacağını düşünüyorum. Ama bunu gerçekten başarabileceklerine inanmak zor.

"Bence şampiyonluğu George Russell kazanacak ve takımlar şampiyonluğunu da Mercedes alacak.”

motorsport

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

𐱅𐰭𐰼𐰃:𐱅𐰇𐰼𐰜𐰇𐰏:𐰚𐰇𐰔𐰓𐰔𐰇𐰤:𐰘𐰏𐰓𐰔𐰇𐰤

Şimdi senin o durgun ve her şeyden çekilmiş halini,
bir yaşam tembelliği sanıyorlar.

Alıntı ile Yanıt