Michelin, Tayland Grand Prix’sinde bir anda yarışa veda eden Marc Marquez’in yaşadığı lastik sorununa dair ilk değerlendirmesini paylaştı. Fransız üreticiye göre problem lastiğin yapısından değil, hafta sonu boyunca zorlayıcı haldeki pist koşullarından kaynaklandı.
Ducati sürücüsü Marquez, yarışın bitimine beş tur kala üçüncülük mücadelesinde Raul Fernandez’i yakalamaya çalışıyordu. Ancak 4. virajda arka jantın hasar görmesiyle birlikte lastik aniden basınç kaybetti ve janttan kısmen sıyrıldı. İspanyol sürücü, motosikletini ayakta tutarak büyük bir kazadan son anda kurtuldu.
Buriram’daki yüksek sıcaklık birçok sürücüyü zorladı. Lastik ve jant kaynaklı problemler yaşayan isimler arasında Joan Mir de vardı. Fakat yaşanan en çarpıcı ve en ağır hasarlı olay Marquez’in başına gelen oldu.
Yarışın ardından konuşan Marquez, sorunun kerbe temasla bağlantılı olabileceğini söyledi. Ancak 4. virajda alışılmışın dışına çıkmadığını vurgulayarak neden bu kez böyle bir sonuçla karşılaştığını anlayamadığını dile getirdi.
Michelin’in MotoGP sorumlusu Piero Taramasso ise lastikte üretim ya da yapısal bir hata bulunmadığının altını çizdi. Ona göre asıl sorun, aşırı sıcak nedeniyle yumuşayan malzeme ile Buriram’daki oldukça sert ve keskin kerblerin birleşimiydi.
Marquez, Taramasso’ya tek hatasının virajı geniş almasının olabileceğini söylemiş ve yaşadığı olayı şu şekilde anlatmış:
“Kerbe çarptım ardından jant eğildi; jantın hasar görmesiyle birlikte hava hızla boşaldı ve lastik janttan ayrıldı.”
Taramasso basına verdiği demeçte sözlerine şu şekilde devam etti:
“Pist sıcaklığı çok yüksekti. Pit alanına dönen birçok motosiklette eğilmiş jant gördük. Sıcaklık arttıkça malzeme daha hassas hale geliyor ve buradaki kerbler gerçekten çok agresif. Jorge Martín’in yaşadığı ön lastik basınç kaybı da aynı sebeptendi. Onda hava yavaş yavaş indi, Marc’ta ise her şey bir anda oldu.”
Tardozzi: MotoGP’de böyle bir şey görmedim
Marquez’in yaşadığı talihsizlik, Ducati için de kötü geçen bir pazar gününü daha da zorlaştırdı. İtalyan ekip böylece MotoGP’deki dört yıllık podyum serisinin de sonuna gelmiş oldu.
Hafta sonunun genelinde Aprilia güçlü görünse de Marquez, özellikle son bölümlerde lastik aşınması yaşayan Fernandez karşısında podyum şansını koruyordu. Ancak beklenmedik olay her şeyi bir anda değiştirdi.
Ducati takım menajeri Davide Tardozzi, kariyerinde benzer bir olay görmediğini şu sözlerle ifade etti:
“4. virajda kerbe çıktı ve jant hasar gördü. Hava bu yüzden boşaldı ve durmak zorunda kaldı. Apeksin kenarına temas etti ve jant kırıldı.Uzun yıllardır buradayım ama buna benzer bir şey hatırlamıyorum. Belki bir hata diyebilirsiniz ama aynı virajda dışarı taşan başka sürücüler de vardı ve hiçbiri böyle bir sorun yaşamadı. Bu yüzden gerçekten büyük bir şanssızlık.”
Tardozzi’nin sözleri, Marquez’in hatadan çok talihsizliğin kurbanı olduğu yönündeki görüşü de güçlendirdi.
motorsport