Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2022, 16:14   #1
Çevrimiçi
Beatrice
Öpüşmek zayıflatıyor mu?




Öpüşmek zayıflatıyor mu?
Www.TrendForum.Net

Yoğun duyguları ifade etmenin en güzel yolu olan öpüşmek, cinselliğin de vazgeçilmez unsuru. Hem zevk veren hem de iyi hissettiren öpüşmenin sağlığımıza olan faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız!

Gerçek bir Fransız öpücüğü, yüzün tüm kaslarını çalıştırıyor. Bu kasların bazıları ise daha genç ve mutlu görünmeyi sağlıyor. "Fransız öpücüğü nedir?" diye soranlara; Fransız öpücüğü, dudaklardan çok dilin kullanıldığı bir öpüşme şeklidir.

Öpüşmek, kilo vermeye de yardımcı oluyor. Tutkulu bir öpüşme sırasında metabolizma hızlanıyor, vücutta kalori yakımı artıyor.

İyi bir öpücük, şeker yakmaya yardım ediyor. Öpüşmek ve öpüşme sırasında hissedilen duygular daha güçlü hissetmeye ve ömrün uzamasına yardımcı oluyor.

Öpüşmek, şehvetli bir meditasyondur. Sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkisi vardır. Dudakların üzerindeki reseptörler inanılmazdır. Cinsel organlar bile dudakların sahip olduğu duyarlılığa sahip değillerdir.

Öpüşme sırasında salgılanan fazla tükürük, dişlerinizdeki bakterileri temizleyerek, ağız plaklarının parçalanmasına yardımcı olabiliyor.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt