Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2026, 23:33   #1
Beatrice
Ruh HalimKeyifli
Trend Tepkiler Aktif!

Trend Tepkiler Aktif!
Www.TrendForum.Net

Merhaba Trendforum Ailesi

Forumumuzdaki klasik “beğeni” sistemi yenilendi. Artık yalnızca tek tip beğeni vermek yerine, mesajlara farklı tepkiler de bırakabileceksiniz. Böylece bir mesaja sadece “beğendim” demekle kalmayıp, daha uygun bir his veya tepkiyle karşılık vermeniz mümkün olacak.

Yeni sistemde mesajlara beğeni dışında sevgi, kahkaha, şaşkınlık, üzüntü veya kızgınlık gibi farklı tepkiler verebilirsiniz. Böylece özellikle mizahi, şaşırtıcı ya da duygusal içeriklerde düşüncenizi tek tuşla daha doğru şekilde ifade edebileceksiniz.

Ayrıca verilen tepkiler artık daha anlaşılır biçimde görüntülenebilecek. Bir mesajın aldığı toplam tepkileri inceleyebilir, hangi üyelerin hangi tepkiyi verdiğini daha rahat görebilirsiniz. Bu sayede konu içi etkileşimler daha canlı ve daha anlamlı hale gelecek.

Kısacası, eski tek tip beğeni düzeninden daha zengin ve daha modern bir tepki sistemine geçmiş bulunuyoruz. Herkese keyifli kullanımlar dileriz.

Sistemin tasarım ve kodlaması teknikerimiz @Regex'e aittir..
Eline emeğine sağlık @Regex tam istediğim gibi olmuş

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt