Fenerbahçemizin, Trendyol Süper Lig'in 25. hafta maçında konuk ettiği Samsunspor’u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından futbolcularımızdan Matteo Guendouzi, Jayden Oosterwolde ve Marco Asensio, yayıncı kuruluşa şu açıklamaları yaptı:
Matteo Guendouzi: Hiçbir zaman pes etmiyoruz. Her zaman beraber olmanın önemini biliyoruz
“Bizim için harika bir galibiyet olduğunu söyleyebilirim. Takım olarak belki de en iyi performansımızı sergilediğimiz bir maç değildi; fakat bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyordu. Harika bir mantalite gösterdik. Tabii ki maç içerisinde bazen sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz; özellikle ilk yarı çok şanssızdık. Rakibimizin iki şutunda iki gol yedik ama bizler, kalitemize inanıyoruz.
Kazanabileceğimizi biliyorduk. Hiçbir zaman pes etmiyoruz. Her zaman beraber olmanın önemini biliyoruz. Türkiye’de oynanan maçlar, hiçbir zaman kolay olmuyor. Samsunspor da zorlu bir takım çünkü iyi futbolcuları var. Bugünkü maç da zordu ama hak etmiş olduğumuz bir galibiyet aldık. Maçı çevirdiğimiz için gurur duymalıyız. Bu galibiyet, sezon sonu geldiğinde eminim ki en önemli galibiyetlerimizden biri olacak.”
Jayden Oosterwolde: Buraya geleli 3 yıl oldu ama 10 yıl oldu gibi hissediyorum
“Fenerbahçe forması ile 100. maçıma çıkmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya geleli 3 yıl oldu ama 10 yıl oldu gibi hissediyorum. Burada çok mutluyum. Bugün maça iyi bir başlangıç yapamadık. Hocamızın istediği şeyleri sahaya yansıtamadık. Kendimiz için maçı zorlaştırdık. Geç oldu ama istediğimiz üç puanı aldık.”
Marco Asensio: Üç puanı aldığımız için mutluyuz. Çünkü bizler için önemli bir maçtı.
“Taraftarlarımız evimizde oynadığımız her maçta bizim için çok önemli bir faktör oluyor. Bize her zaman çok yardımcı oldular. Bugünkü maçta da aynı şey oldu diyebilirim. İki tarafa da gidip gelen bir karşılaşmaydı. Günün sonunda bize geldi. Üç puanı aldığımız için mutluyuz. Çünkü bizler için önemli bir maçtı.
Bireysel performansım ile ilgili de mutlu olduğumu söyleyebilirim. Benim için aslında çok kolay bir hafta olmamıştı. Ben, her zaman takımıma yardım etmek istiyorum. Bugünkü maçta kendimi iyi hissettim ve takım arkadaşlarım ile birlikte galibiyete yardımcı olduğum için mutluyum.”
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
fenerbahce.org
,
bir akşam üzeri deniz kenarısın..."
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
-
-
-
-
-
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026