Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2026, 20:53   #1
heulwen
Men of Mayhem
Ruh HalimYorgun
Dzanan Musa: “Dubai, 2-3 Yıl İçinde Fenerbahçe’yle Aynı Seviyeye Gelecek”

Dzanan Musa: “Dubai, 2-3 Yıl İçinde Fenerbahçe’yle Aynı Seviyeye Gelecek”
Www.TrendForum.Net

Dubai’nin yıldızı Dzanan Musa, EuroLeague’de son yılların en önemli skorerlerinden bir tanesi. Üç sene süren Real Madrid serüveninin ardından yazın takımdan ayrılan Musa, şu sıralar kariyerini Dubai takımıyla sürdürüyor.

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle ciddi bir süre sahalardan uzak kalan Boşnak yıldız, EuroLeague’in YouTube kanalında yayınlanan EuroLeague & Friends isimli podcast programına konuk oldu.

Musa, Dubai kulübünün potansiyeli hakkında iddialı konuştu:

“Biraz tuhaf gelebilir ama Madrid ve Dubai, birbirine çok benzer şehirler. Özellikle de yaşan tarzı bakımından. Hayat güzel, yemekler güzel… Evet, Dubai’de her şey var. Ayrıca kulüp, beni iyi anlamda şaşırttı. Elbette Real Madrid‘deyken her türlü imkana sahiptik. Dubai’ye geldiğimde kulüp beni şaşırttı çünkü çoğu şey Madrid’deki gibiydi. Kulüpte işini çok iyi bilen, çok motive insanlar çalışıyor.

Açıkçası Dubai’de ‘Şampiyon olmak istiyoruz’ mantalitesine sahibiz, tıpkı Real Madrid’de olduğu gibi. Tabii ki o seviyeye çıkmak hiç kolay değil ama potansiyelimizin olduğunu düşünüyorum. Bence 2-3 yıl içinde Real Madrid, Fenerbahçe ve Olympiakos gibi kulüplerle aynı seviyeye geleceğiz.”

eurohoops

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

𐱅𐰭𐰼𐰃:𐱅𐰇𐰼𐰜𐰇𐰏:𐰚𐰇𐰔𐰓𐰔𐰇𐰤:𐰘𐰏𐰓𐰔𐰇𐰤

Şimdi senin o durgun ve her şeyden çekilmiş halini,
bir yaşam tembelliği sanıyorlar.

Alıntı ile Yanıt