Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2026, 00:34   #1
heulwen
Men of Mayhem
Ruh HalimYorgun
Russell: "Leclerc ile Hamilton’ın çarpışmasını bekliyordum"

Russell: "Leclerc ile Hamilton’ın çarpışmasını bekliyordum"
Www.TrendForum.Net

Hamilton, yarış boyunca Leclerc ile yaşadığı sürekli pozisyon değişimleri hakkında şu yorumu yaptı: Bir temas oldu ama bu sadece küçük bir dokunuştu. Harika bir mücadeleydi."

Yedi kez dünya şampiyonu olan Hamilton, bu düellodan galip çıkarak Ferrari pilotu olarak kariyerindeki ilk podyumunu Çin Grand Prix'sinde elde etti.

Ferrari içindeki bu mücadeleyi en yakından izleyen isimlerden biri ise Mercedes pilotu George Russell'dı.

Russell bir yandan Maranello ekibinin iki sürücüsü arasındaki mücadeleyi takip ederken, diğer yandan takım arkadaşı Kimi Antonelli'nin ikinci sıra için yaşanan bu savaş sayesinde farkı açtığını görüyordu.

Russell yarış sonrası basın toplantısında şöyle konuştu: "Açıkçası iki Ferrari arasında bir kaza bekliyordum ama nedense olmadı. Bunu nasıl başardıklarını gerçekten bilmiyorum."

"Şahit olduğum ve içinde yer aldığım en agresif yarışlardan biriydi. Eğer Antonelli'nin yavaş yavaş uzaklaştığını görmeseydim bunu çok daha fazla keyifle izlerdim, o kısmı biraz sinir bozucuydu. Ferrari'leri geçmek de hiç kolay değildi.”

motorsport

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

𐱅𐰭𐰼𐰃:𐱅𐰇𐰼𐰜𐰇𐰏:𐰚𐰇𐰔𐰓𐰔𐰇𐰤:𐰘𐰏𐰓𐰔𐰇𐰤

Şimdi senin o durgun ve her şeyden çekilmiş halini,
bir yaşam tembelliği sanıyorlar.

Alıntı ile Yanıt