|
Yanıt: TrendForum iyi hoş da şunlar da olsaydı keşke dediğin ne var?
|
Zaman Yolcusu kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Samsung Health iki takım adım challenge'ı olsa güzel olur
|
Güzel öneri. Benim de aklımın ucundan geçmişti bir zamanlar adım sayısı etkinliği düzenlemek. Üzerinde neler yapabiliriz, düşünüp değerlendireceğiz inşallah; not aldım. Teşekkür ederiz Mehmet Bey.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
|