Spider-Man: Brand New Day fragmanı, yayınlanmasının ardından sinema dünyasında yeni bir rekora daha imza attı. Yeni Marvel macerası, beklentileri giderek artırıyor.
Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı
Spider-Man: Brand New Day, fragmanıyla dikkat çekici bir izlenme rekoruna daha imza attı. Filmin tanıtım videosunun yalnızca dört gün içinde 1 milyar izlenmeyi aştığı bildirildi.
Böylece yapım, bu eşiği geçen ilk sinema filmi fragmanı oldu. Variety’nin aktardığına göre fragman, dört günün sonunda 1 milyar izlenmeyi aşarken; WaveMetrix verilerine göre toplam izlenme sayısı 1,1 milyara ulaştı.
Spider-Man: Brand New Day fragmanı, yayınlandıktan sonraki ilk 24 saatte de önemli bir başarı elde etmişti. Tanıtım videosu bu sürede 718,6 milyon izlenmeye ulaşarak daha önce Marvel’ın ilk gününde en çok izlenen fragmanı olan Deadpool & Wolverine’i geride bırakmıştı.
Bu alandaki bir önceki rekor da Spider-Man: No Way Home fragmanına aitti. Yeni fragman, daha sonra video oyunu dünyasında büyük ilgi gören Grand Theft Auto VI fragmanının ilk çıkış izlenme performansını da geçmiş oldu.
Spider-Man: Brand New Day’in Gişe Beklentisi Oldukça Yüksek
Fragmanın ulaştığı izlenme seviyesinin, filmin gişe performansı açısından da olumlu bir gösterge olduğu değerlendiriliyor.
Tanıtım videosuna gösterilen yoğun ilgi, izleyicinin yeni
Peter Parker hikâyesine yönelik beklentisinin yüksek olduğuna işaret ediyor.
Spider-Man: Brand New Day filminde
Tom Holland’a
Zendaya, Sadie Sink, Jacob Batalon, Jon Bernthal, Mark Ruffalo, Trammell Tillman ve
Michael Mando gibi isimler eşlik ediyor.
Spider-Man: Brand New Day, bir önceki macera olan No Way Home’da yaşanan olayların dört yıl sonrasında geçen hikâyesinde, artık yetişkin bir birey olarak tek başına yaşamını sürdüren
Peter Parker’a odaklanıyor.
Sevdiği insanların hayatlarından ve hafızalarından kendi isteğiyle silinmesinin ardından, adının bile hatırlanmadığı bir New York’ta suçla mücadeleyi sürdüren Peter, kendisini bütünüyle şehri korumaya adıyor. Tam zamanlı bir Spider-Man olarak hareket eden kahraman, bir yandan artan baskının tetiklediği beklenmedik fiziksel değişimle uğraşırken diğer yandan kenti sarsan sıradışı suç dalgasının ortasında şimdiye kadarki en güçlü tehditlerden biriyle karşı karşıya kalıyor.
Spider-Man: Brand New Day filmi
31 Temmuz 2026 tarihinde sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak.
Kaynak:
Gizmodo