|
Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması [Duyurular, Muhabbet Sohbet]
Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması [Duyurular, Muhabbet Sohbet] Www.TrendForum.Net
Herkese merhabalar. Yepyeni yarışmamız "Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması"na hoşgeldiniz. 
Toksinleri atmanın ve sağlıklı bir vücuda sahip olmanın en kolay yoludur adım atmak. Bizler de düşündük ve "neden adım atma ile alâkalı bir yarışma olmasın?" dedik ve forumlarda bir ilk olan "Aylık Adım Yarışması" siz TrendForum üyeleri için başlatmak istedik. Yürümeyi seven, günlük adım sayısına önem veren tüm üyelerimizin bu eğlenceli yarışmaya katılımını bekliyoruz. 
Hem yarışıp, hem de eğlenmeye, bir yandan da sağlıklı kalmaya hazır mısın? Haydi, günün koşturmacasının vermiş olduğu tüm yorgunluğunu bu yarışmada atalım. En iyi adımı ben atarım diyorsan, buyur sahneye ! Yarışma bahane, sporla sağlıklı kalmak şahane.
KURALLAR
- Yarışmaya öncelik olarak Samsung Health üzerinden katılım sağlanacaktır.
- Alternatif olarak farklı bir adımsayar program ile katılabilirsiniz.
- Paylaşacağınız adım sayısı ekran görüntüsünde tarihin net şekilde gözükmesi zorunludur.
- Paylaşım saat aralığı 30 gün boyunca her gün 20:00 - 23:59 arasıdır.
- Bu saat aralığında paylaşım yapmayan üyenin o günü geçersiz sayılır ve yarışmaya kaldığı yerden devam edebilir.
- Her gün yalnızca tek bir paylaşım yapılacaktır.
- Multi üyelikle katılım yapmak yasaktır. Tespit edildiğinde asıl üyelik ve multi üyelikleri diskalifiye edilecektir.
- Hile, sahte veri veya manipülasyon tespit edilirse kullanıcı diskalifiye edilecektir. Hileye başvurmaya gerek duymayacağınızı ümit ediyoruz.

- Yarışma 2 Nisan 2026'da başlayacak olup, 2 Mayıs 2026'da sona erecektir.
Yarışma önerisi için Zaman Yolcusu üyemize teşekkür ederiz. 
ÖDÜLLER 
Yarışma birincisi: "Yarışma kazananı" tagı+7x Admin rep
Yarışma ikincisi: 5x Admin rep
Yarışma üçüncüsü: 3x Admin rep
Yarışma hakkında tüm merak ettiklerinizi bu konu üzerinden sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız.
Herkese başarılar, iyi eğlenceler ve bol adımlar.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
|