Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2026, 12:37   #1
SpotifAyhan
Trend Üye
Yanıt: Suno müziklerim. ( Kendi Çalışmalarım )

Suno müziklerim. ( Kendi Çalışmalarım )
Www.TrendForum.Net

eiffel65 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
1998 den beri amatör olarak djlik ve prodüktörlük işiyle hobi olarak ilgilenen biri olarak sana bir kaç tavsiye vereyim beni yanlış anlamazsan. Yapay zeka ile yapmak evet keyif verici fakat kendine göre müzik kulağının olduğunu düşünüyorsan, FL Studio, CUBASe, Ableton gibi prodüksiyon programlarına yönelerek kendini bu konuda geliştirmeni kesinlikle öneriyorum. Ayrıca VIRTUAL DJ gibi programlarla da SYNC ini geliştirmeni öneririm. Emin ol bu dediklerimi yaparsan müzikten daha çok keyif alacağına garanti verebilirim.

Başarılar diliyorum

Aşağıdaki kanallar bana ait göz atabilirsin. Eğer bilgi vs istersen yardımcı olmaya çalışırım

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Birgün fiilen de emekli olup evde kalmam gerekiyor ki bu kadar detaylı bu işlere vakit ayrayım. Akşamları 2 saatte tv dizisi izlemek yerine Suno ile kendimi oyalıyor ve müzik zevkimi tatmin ediyorum. Ama önerilerinizi araştıracağım. Teşekkür ederim.

Alıntı ile Yanıt