Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2026, 16:05   #1
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Yerli Korkunun Sınırlarını Zorlayan Fenomen Serinin Yeni Halkasından İlk Fragman Geldi

Yerli Korkunun Sınırlarını Zorlayan Fenomen Serinin Yeni Halkasından İlk Fragman Geldi
Www.TrendForum.Net

Siccin 9 için ilk fragman paylaşıldı. Alper Mestçi imzalı yeni film, nesiller boyu süren kadim bir laneti ve karanlık bir aile geçmişini merkezine alıyor.

Türk korku sinemasının en uzun soluklu ve en çok ses getiren yapımlarından Siccin, dokuzuncu filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Paylaşılan ilk fragmanla birlikte Siccin 9’un hikâyesine dair ilk detaylar da ortaya çıktı.

Muhteşem Film imzası taşıyan yapım, serinin önceki filmlerinde olduğu gibi bu kez de Alper Mestçi’nin yönetmenliği ve senaristliğinde şekilleniyor. Daha önceki sekiz filmle toplamda 3,5 milyonu aşkın seyirciye ulaşan serinin dokuzuncu halkası, TME Films dağıtımıyla gösterime girecek.

Filmin konusu, yıllar önce işlenen bir cinayetin ardından başlatılan yasaklı bir büyünün nesiller boyunca sürecek kanlı bir laneti tetiklemesi etrafında şekilleniyor.

Hikâyenin merkezinde, babasını hiç tanımadan büyüyen Cemal karakteri yer alıyor. Cemal’in köklerini bulmak için döndüğü baba evinde, bir annenin çocuğunu korumak uğruna başvurduğu kadim büyünün sonuçlarıyla yüzleşmesi, üzeri örtüldüğü sanılan karanlık geçmişin esrarengiz bir ölümle yeniden gün yüzüne çıkmasına yol açıyor.

Kadim Siccin 9 Laneti Soy Mührü ile Derinleşiyor

Siccin 9’un fragmanında öne çıkan temel unsurlardan biri, “Mühr-ü Ensâb†(Soy Mührü) olarak adlandırılan ve kurtuluşu olmayan kadim bir lanet kavramı. Bu lanet kan bağıyla nesiller boyu aktarılarak tüm soyu etkisi altına alan geri dönülmez bir kâbusa dönüşüyor. Filmin yapım notlarına göre, toprağa gömülen sırlar zamanla durdurulamaz bir dehşete evriliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Özenç Eren Yelçi, Burcu Almeman, Nusret Şenay, Ebru Soyuerden, Zeynep Özyalçın, Fahrettin Avcı, Serdar Kulmaç, Buse Kayalı, Oğuz Okul ve Adnan Koç yer alıyor. Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün üstlendiği filmin müzikleri ise Reşit Gözdamla tarafından hazırlanıyor.

Serinin yaratıcısı Alper Mestçi, dokuzuncu filmde de hem yönetmen hem de senarist olarak görev yapıyor.

Siccin 9, 15 Mayıs 2026 tarihinde tüm Türkiye’de sinemalarda olacak.

İşte Siccin 9 Filminden İlk Fragman | İZLE

Kaynak

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt