|
Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması Sonuçlanmıştır!
Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması Sonuçlanmıştır! Www.TrendForum.Net
Forumlarda ilk ve tek olan "Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması" yarışmamız başarıyla sonuçlanmıştır.
Yarışmacılar, bir ay boyunca attıkları adımları bizlere paylaştılar, bizler de bir ayın sonunda en çok adım atan yarışmacıları sıraladık. Sıralamaya göre;
Zaman Yolcusu: 556.178 adım atarak birinci ("Yarışma kazananı" tagı+7x Admin rep)
Lucifer: 404.043 adım atarak ikinci (5x Admin rep)
Kaitlyn: 295.700 adım atarak üçüncü (3x Admin rep) olmuştur.
İlk üç sonrası sıralama ise şu şekildedir;
Harmonia: 289.871 adım
heulwen: 203.620 adım
BordoMavi: 195.602 adım
Efrasiyab: 167.964 adım
Beatrice: 152.274 adım
Arda: 91.711 adım
Oblivion: 66.608 adım
Veloria: 30.221 adım
BBQ SAUCE: 22.137 adım
Stjerneklart: 19.040 adım
Yarışmada dereceye giren tüm üyelerimizi tebrik eder, katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Sıralamaya giremeyen tüm üyelerimize, teselli olarak 2x rep ödülü vereceğim. Bir dahaki yarışmamızda görüşmek üzere, herkese bol yürüyüşlü ve sağlıklı günler dileriz. Bu ve diğer heyecan verici yarışmalar için, lütfen takipte kalınız. Ayaklarınıza sağlık. 
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026
Son düzenleyen Dysnomia; 03 Mayıs 2026, 21:12.
|