Doğru yazmışımdır inşaallah... Nasılsınız? Entel dantelli tv üstü örtüleriniz nasıl ? Var mı burada o insanlardan ? Yok ama olabilir.. İyi bişi? Yada kötü bişi? Bilmiyorum şahsen hoşlanmadığım davranış biçimi...
Mesleklerinizi kendi mesleğinizi icraa ederken yapın bunu forumlara yansıtmayın.. Mesela ben bir ülkenin cumhurbaşkanı'yım ama buranın sıradan üyesiyim.. Ben size alacağım vergiler'den bahsediyor muyum ?
/* Gönderi eklendi: 04:49 | Eski gönderinin zamanı: 04:47 */
Yok yani sen öğretmensen öğrencilerinle ilgilen ben senin öğrencin değilim mesela.. kocan yaşındayım kardeşinim emsalinim.. Bana türkçe dersi vermeye kalkarsan sana matematik formüllerini sorarım.. Çok ayıp..
/* Gönderi eklendi: 04:50 | Eski gönderinin zamanı: 04:49 */
Ben rap yapıyorum sana sevmediğin ' bir'şeyi dinle diye kulağına sokuyor'muyum mesela .. İnsanların ilgilenmediği şeylerle ilgilenmesini beklemeyin... Bak bu flood eklentisi burda çok işime yaradı sevdim şimdi..
/* Gönderi eklendi: 04:52 | Eski gönderinin zamanı: 04:50 */
Entellektüel insan davranışlarını seviyorum ama işi ile ilgiliyse.. Entel takılmak iyidir bildiği iş hakkında billur geçer geçsin biliyor çünkü işi.. Ama bunu bilen bilenle yapmalı.. Şimdi ben hiç okul okumamış bir insana bilgi satsam ne olur ? Bir anlamı olmaz ama dengimle kapışırsam rekabet olur süper olur..
/* Gönderi eklendi: 04:53 | Eski gönderinin zamanı: 04:52 */
Mesela şuan entellektüel ego'mu konuşturuyorum.. anlamayanlar için bu bir laf sokması .. oo uzunca bişiler yazmış biliyor bu bişiler görünümündeyim.. Dimi tatlı geliyor

/* Gönderi eklendi: 04:54 | Eski gönderinin zamanı: 04:53 */
Avatarım'da tam böyle sokuşturmalı konulara çok musait... @
Erşan Kuneri bu eklenti burada çok işe yaradı yemin ederim bak sevdim bunu ..