17 Mayıs 2026, 21:10
|
|
|
Ruh HalimKeyifli
|
Peaky Blinders Yıldızından Çarpıcı İtiraf: “Birkaç Saniyeliğine Öldüm”
Peaky Blinders Yıldızından Çarpıcı İtiraf: “Birkaç Saniyeliğine Öldüm” Www.TrendForum.Net
Ünlü oyuncu Barry Keoghan, bağımlılıkla mücadelesi sırasında kısa süreliğine hayatını kaybettiğini ve üç kez rehabilitasyona gittiğini açıkladı.
Hollywood’un son yıllarda öne çıkan isimlerinden Barry Keoghan, uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadelesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Londra’da yaşadığı kritik bir olay sırasında “teknik olarak birkaç saniyeliğine öldüğünü” söyledi.
İrlandalı oyuncu, son yıllarda Saltburn filmindeki tartışmalı rolü, şarkıcı Sabrina Carpenter ile ilişkisi ve The Beatles filmlerinde üstleneceği Ringo Starr rolüyle sıkça gündeme geliyor. Ayrıca Peaky Blinders filminde Tommy Shelby’nin oğlunu canlandıran Keoghan, geçmişte yaşadığı bağımlılık sürecini samimi ifadelerle anlattı.
Lil Dicky ve Benny Blanco’nun sunduğu Friends Keep Secrets podcast’inde konuşan oyuncu, iki buçuk yıldır bağımlılıktan uzak bir yaşam sürdüğünü ve artık alkole “alerjisi” olduğunu belirtti. Alkolü bırakma kararını, bunun kendisini kokain kullanımına sürükleyeceğini fark etmesinin ardından aldığını söyledi.
Barry Keoghan Ölümün Kıyısından Döndü
Barry Keoghan, yaşadığı ölüm anını ve gördüğü vizyonu şu sözlerle anlattı:
“Bu bana Londra’da oldu ve birkaç saniyeliğine gittim. Tarlaların olduğu bir görüntü vardı ve rüzgâr esiyordu ama uzaklaşan bir kız vardı.”
Oyuncu, kıza seslendiğinde onun arkasını dönmediğini ve ardından “beni bıçaklayan ve itmeye çalışan bir grup adam” tarafından saldırıya uğradığını belirtti:
“Belli ki bu doktorların üzerimde çalışmasıydı. Ama bu gördüğüm şeyde beni bıçaklıyor ve itiyorlardı, ben de onlara tutunuyordum. Beni şu tarafa itmeye çalışıyorlardı. Yemin ederim ki, kalabilmek için yalvarıyordum. ’Lütfen kalmama izin verin’ dedim. Onlar da ’Pekâlâ, kalmasına izin verin’ dediler.”
Keoghan, annesinin hayatını kaybettiği yaş olan 32 yaşında bir kırılma yaşadığını ve bağımlılığı geride bırakma kararı aldığını açıkladı.
“Şimdi temizim, iki buçuk yıldır temizim. Annem 32 yaşında eroinden öldü, babam da vefat etti. Ama buna yeniden yönelme dürtüsü… Üç kez rehabilitasyonu denedim. Birden bir değişim oldu ve bu benim 32 yaşımdaydı, annemle aynı yaş. ’Bu kadar, yapmayacağım’ dedim.”
Aynı podcast yayınında Keoghan, The Banshees of Inisherin filminin çekimlerinden hemen önce yaşadığı bir “psikoz” dönemi sırasında nekrotizan fasiit (et yiyen bakteri) hastalığına yakalandığını da açıkladı. Şişeyle yaralandıktan sonra gelişen bu nadir ve hayatı tehdit eden enfeksiyon nedeniyle neredeyse ölümün eşiğinden döndüğünü belirtti.
Oyuncu sözlerini şöyle tamamladı:
“Artık huzurluyum ve yaptığım her şeyin sorumluluğunu üstleniyorum. Kabul ediyorum. Anda yaşıyorum. Memnunum. Bir babayım. Eskiden orada olan o sisi görüyorum, artık biraz daha keskin ve renkli.”
Kaynak: Dextero
|
|