Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2026, 17:07   #12
ZenithinkeR
Diversum et arcanum!
Yanıt: "Seni Seviyorum" başka hangi cümlelerle ifade edilebilir?

Rahmetli babam ne zaman dışarıda yemek yese, annem yemediği için boğazından geçmez yediği yemekten anneme de yaptırır bir şekilde eve ulaştırırdı. 42 yıllık birlikteliklerinde bir kere bile bunu aksatmamış, annem anlattı geçen. Bu o ketum adamın seni seviyorum deme şekliydi.

Babam ise ek iş yapardı. Mühendisliğin yanında müzik hobisi vardı. Bu hobisini paraya çevirmişti. Akşamları sahneye çıkardı. Bir dönem ben de yanında gittim. Gecenin bir vakti eve gelirdi. Yıllar boyunca bir gün olsun annem, babam eve gelmeden uyumadı. Bir kez olsun sabah tembellik yapıp uyumadı. Hep babama kahvaltı hazırlamak, onu işe uğurlamak için kalktı. Bu da annemin seni seviyorum deme şekliydi.

Birbirlerine seni seviyorum dediklerini hiç duymadım. Ama hiçbir zaman da şüphem olmadı. Annemle babam birbirlerine çok aşıktı. Annem hâlâ aşık. Diğer taraf diye bir şey varsa eğer, babam da hâlâ aşıktır.

Ben seni seviyorum demeden seni seviyorum demenin nasıl bir şey olduğunu onlardan öğrendim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Yüreğindeki merhamet, sonsuzluğun meşalesidir.

Alıntı ile Yanıt