Bundesliga ekibi Bayern Münih, Alman futbolcu Nathaniel Brown'u kadrosuna kattığını açıkladı.
Nathaniel Brown, Bundesliga'da kaldı. 23 yaşındaki sol bek Bayern Münih ile 2031 yılına kadar sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Nathaniel Brown, ''Bayern dünyanın en iyi kulüplerinden biri. Bu kulüpte oynama şansına sahip olmak benim için çok şey ifade ediyor ve beni gururlandırıyor. Ayrıca Bavyera'lıyım, bu da durumu daha da özel kılıyor. Her zaman en üst seviyede en büyük şampiyonluklar için oynamayı hayal ettim; kendime en yüksek hedefleri koydum ve her gün elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Yönetimle yaptığım görüşmelerde çok iyi bir izlenim edindim. Özellikle Vincent Kompany bana nasıl baktığını ve gelişimimi nasıl gördüğünü gösterdi ve beni tamamen ikna etti.'' sözlerini kullandı.
Bayern Münih CEO'su Jan-Christian Dreesen transferle ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
''Brown, modern futbolda çok aranan bir profile sahip. Hızı ve dinamizmiyle son zamanlarda gerçekten iyi bir gelişim gösterdi ve hepimiz onun FC Bayern ile mükemmel bir uyum olduğuna inanıyoruz. Birlikte bir sonraki adımı atmak istiyoruz ve bu transfer aynı zamanda en iyi genç Alman oyuncuları Bayern'e erken getirme hedefimizi de vurguluyor. Bu her zaman DNA'mızın bir parçası olmuştur ve gelecekte de öyle kalmalıdır.”
trtspor
,
bir akşam üzeri deniz kenarısın..."
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
-
-
-
-
-
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026