Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2026, 21:15   #1
BordoMavi
Süper Moderatör
Ruh HalimKeyifli
Mason Greenwood Fenerbahçe'de

Mason Greenwood Fenerbahçe'de
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşmaya vardığı yıldız futbolcu Mason Greenwood, sarı-lacivertli formayı giydi.

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Cihan Kamer ve futbol direktörü Oğuz Çetin, Fransa'da bir araya geldikleri Mason Greenwood'la birlikte Manchester'a uçtu.

Kamer ve Çetin, ailesiyle birlikte Manchester'da olan 24 yaşındaki futbolcuyla en kısa zamanda İstanbul'a dönmenin hazırlıklarını yaparken oyuncunun Fenerbahçe formasıyla görüntüsü sosyal medyaya sızdı.

X'e sızan görüntüde yıldız futbolcunun sarı-lacivertli formayla video çektiği anlar paylaşıldı. Söz konusu videoda Greenwood'un, "Merhaba Fenerbahçe taraftarı. Son haftalarda bana gösterdiğiniz destek için çok teşekkür etmek istiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım harika bir sezon geçirebiliriz. Haydi!" sözlerini konuştuğu görüldü.

Fenerbahçe, Greenwood transferi için Ligue 1 ekibi Marsilya'ya 40+2 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra oyuncuya da yıllık 10 milyon Euro maaş ödeyecek. Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

t24

Alıntı ile Yanıt