Yıllar önce meme kanserini atlatan Grammy ve Oscar ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Carly Simon, üst üste Parkinson ve kanser teşhisi aldığını açıkladı
1970'li yıllara damgasını vurmuş, Grammy ve Oscar ödüllü dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı ve şarkı yazarı Carly Simon, hayranlarını üzen bir haber verdi. 83 yaşındaki sanatçı, kendisine Parkinson ve kanser teşhisi konduğunu açıkladı.
'You're So Vain' şarkısıyla hatırlanan Simon, "Birçok insan bana yazarak, bu kadar uzun süredir sessiz kalmamın nedenini merak edip, nasıl olduğumu ve neler yaptığımı sordu. Doğrusu, Parkinson hastalığıyla yaşamayı öğreniyorum" diye söze başladı.
"Teşhisi anlamam, buna alışmam ve konu hakkında kamuoyuna ne kadar konuşmak istediğime karar vermem biraz zaman aldı" diyen sanatçı, "Parkinson hastalığı herkeste farklıdır ve tahmin edilemez olabilir" ifadesini kullandı.
"Bazı günler o kadar yorgun oluyorum ki, günü hiç başlatamıyorum. Bazı günler ise hareket etmek, düşünmek, çalışmak ve kendim gibi hissetmek için bana biraz daha alan sağlıyor" diyen Simon, People dergisine verdiği röportajda, Parkinson hastalığının belirtilerini ilk olarak ameliyat geçirdiğinde fark ettiğini anlattı.
Günlük Gazeteler
,
bir akşam üzeri deniz kenarısın..."
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
-
-
-
-
-
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026