|
Yazılım geliştirme ve kodlama için yapay zeka komutları
Yazılım geliştirme ve kodlama için yapay zeka komutları Www.TrendForum.Net
Yazılım geliştirme ve kodlama için yapay zeka komutları
Yapay zeka, kodlama süreçlerini hızlandırabilir, hata düzeltmeleri önerebilir ve teknik dokümantasyon konusunda destek sağlayabilir. Aşağıdaki komutları kullanarak geliştirme iş akışınızı daha verimli hale getirebilirsiniz.
“Celsius’u Fahrenheit’a çeviren bir Python fonksiyonu oluştur.”
“Bu JavaScript kodundaki form gönderim hatasını düzelt: [Kodu buraya ekleyin].”
“Geçen ay üçten fazla alışveriş yapan tüm müşterileri bulmak için bir SQL sorgusu yaz.”
“Nesne yönelimli programlama kavramını yeni başlayanlar için basit bir dille açıkla.”
“Bir e-ticaret web sitesine ödeme entegrasyonu eklemek için adım adım bir rehber oluştur.”
“Bir Node.js projesini kurma süreciyle ilgili kısa bir yazılım dokümantasyonu yaz.”
“Minimalist bir açılış sayfası için örnek bir HTML ve CSS taslağı hazırla.”
“Bu Python kodunun çalışma süresini optimize etmek için öneriler sun: [Kodu buraya ekleyin].”
“Maddeler halinde formatlanmış bir Git komutları hızlı başvuru kılavuzu oluştur.”
“Yaygın Docker container hataları için bir sorun giderme kontrol listesi oluştur.”
Alıntı