Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2026, 12:24   #1
Beatrice
Ruh HalimKeyifli
"ben sizi bir yerden tanıyorum"

"ben sizi bir yerden tanıyorum"
Www.TrendForum.Net

Bugün sabah resmi bir kurumda işlerim vardı. Orada bir kadın resmen beni göz hapsine aldı. Ben oturmuş, telefonda konuşuyordum; kadın ayakta tam karşımda durmuş, gözlerimin içine bakıyordu. Birkaç dakika böyle baktıktan sonra gitti. Ben telefonla konuşmaya devam ederken bu kez önümde dolaşıp durmaya başladı.
Sonunda kendini tutamadı ve o malum soruyu sordu: “Ben sizi bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım.”
Ben de kendisini tanımadığımı söyledim. Fakat ısrarla “Yok, ben sizi tanıyorum” demeye devam etti. Ben de artık muhatap olmak istemediğim için kafamı çevirip kalktım ve oradan uzaklaştım.
Açıkçası bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. Neredeyse gittiğim her ortamda hatta ilk defa gittiğim bir şehirde birilerinin uzun uzun bakması, beni tanımaya çalışması ya da özel alanıma girecek şekilde ısrarcı davranmasıyla karşılaşıyorum. İnsanların meraklı olması bir yere kadar anlaşılabilir ama karşısındaki kişinin rahatsız olduğunu fark edip geri çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Her seferinde aynı şeyi yaşamak ve kendimi açıklamak zorunda kalmak hiç hoşuma gitmiyor. Tanımadığım birinin beni uzun uzun gözlemlemesi veya ısrarla “Sizi tanıyorum” demesi benim açımdan kesinlikle hoş bir durum değil. Artık bu tür davranışlardan gerçekten rahatsızlık duyuyorum ve açıkçası bu durumdan hiç memnun değilim..

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Alıntı ile Yanıt