Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2026, 17:33   #1
mortal
Trend Üye
Ruh HalimUykulu
Hayden Panettiere (Heroes, Until Dawn, Scream) 36 Yaşında Hayatını Kaybetti

Hayden Panettiere (Heroes, Until Dawn, Scream) 36 Yaşında Hayatını Haybetti
Www.TrendForum.Net

Kariyerine çocuk oyuncu olarak adım atan, ardından "Heroes" ve "Nashville" gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan aktris Hayden Panettiere 36 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun menajeri ABC News'e doğruladı.

Güney Karolina'da hayata gözlerini yuman Panettiere'in ölümüne ilişkin incelemelerin "sürdüğü" bildirildi.

Oyuncunun babası ise "Ailemiz bu tarif edilemez kaybın yasını tutarken" basın ve kamuoyundan özel hayatlarına saygı gösterilmesini rica etti.

ABC News'e konuşan baba Skip Panettiere yaptığı açıklamada, "Sevgili Hayden'ımızın trajik ölümünü derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz. O, kendisini tanıyan herkesin yanı sıra ekran başında izleyen milyonlarca insana da tarifsiz bir sevgi ve neşe katan inanılmaz bir ışık, adeta doğal bir güçtü," ifadelerini kullandı.

Kariyerine çocuk yıldız olarak başlayan ve hem televizyon hem de sinemada uzun bir geçmişe sahip olan Panettiere, fenomene dönüşen "Heroes" dizisindeki Claire Bennet ve müzikal drama "Nashville"deki Juliette Barnes rolleriyle hatırlanıyor.

"Remember the Titans", "Raising Helen", "Ice Princess", "Scream 4 ve 6" ve fenomen korku oyunu "Until Dawn" gibi yapımlarda da performansıyla öne çıkan Panettiere; çocuk yıldızlıktan yetişkinliğe uzanan çalkantılı hayatı ve yaşadığı mücadeleler konusunda dürüstlüğüyle tanınıyordu. Başından geçenleri bu yılın Mayıs ayında çıkan "This Is Me: A Reckoning" başlıklı otobiyografisinde kaleme almıştı.

Kitabın tanıtım yazısında belirtildiği üzere oyuncu; "doğum sonrası depresyon, bağımlılıkla mücadele ve iyileşme süreci, travma, aile içi şiddet ve derin kayıplarını samimiyetle paylaşarak kapalı kapılar ardındaki dünyasının kapılarını okurlara açmıştı.

Eski nişanlısı, ağır sıklet boks şampiyonu Wladimir Klitschko ile 2014 yılında kucaklarına aldıkları Kaya Klitschko adında bir kız çocuğu annesiydi.

2022'de "Good Morning America" programında içini döken Panettiere, alkol bağımlılığı ve doğum sonrası depresyonla verdiği çetin mücadeleye değinmişti:
"Alkolizmin nerede bittiğini, doğum sonrası depresyonun nerede başladığını bilemez hale gelmiştim," diyen oyuncu, "Ve bu süreçte kendimi ölesiye tükettim," sözleriyle yaşadığı yıkımı dile getirmişti.

"Nashville" döneminin ardından gelen yılların "çok ağır" geçtiğini ifade eden Panettiere, "Aslında öncesindeki yıllar da benim için son derece yıpratıcıydı. Sadece biraz soluklanmaya, her şeyden uzaklaşmaya ihtiyacım vardı," açıklamasını yapmıştı.

Arayı çok uzatmadan, Mart 2023'te izleyiciyle buluşan "Scream" serisinde unutulmaz karakteri Kirby Reed'e yeniden hayat vererek beyaz perdeye geri dönmüştü.

Ancak acılar yakasını bırakmadı; erkek kardeşi Jansen Panettiere, Şubat 2023'te kalp büyümesi ve aort kapağı rahatsızlığına bağlı komplikasyonlar sebebiyle henüz 28 yaşındayken aniden aralarından ayrılmıştı.

Kardeşinin acısından iki yıl sonra People dergisine verdiği röportajda yaşadığı derin kederi samimiyetle dile getiren Panettiere, "Bu yara kalbimde hep sızlayacak," sözleriyle içini dökmüştü.

"Bunun üstesinden asla gelemeyeceğim," diyen oyuncu, "Aradan kaç yıl geçerse geçsin, onun yokluğuna alışmam mümkün değil," ifadeleriyle acısının tazeliğini haykırmıştı.

Zamansız vedası olmasaydı Panettiere, önümüzdeki Cuma günü 37. yaşını kutlayacaktı.

Kaynak: abcnews
İçimizde hem kötü var hem iyi

Şebnem Ferah - İyi Kötü (Dans Pisti)

Son düzenleyen mortal; 17 Ağustos 2026, 19:33.

Alıntı ile Yanıt