|
Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması 2 [Duyurular, Muhabbet Sohbet ve Soru/Cevap]
Sağlık İçin Yürüyelim - Aylık Adım Yarışması 2 [Duyurular, Muhabbet Sohbet ve Soru/Cevap] Www.TrendForum.Net
Bayağı sıcak ve yorucu geçen bir yaz ayı sonrasında havalar yavaş yavaş serinledi. Bizler de yönetim olarak, yazın aldığınız tüm kalorileri, havanın serinlemesini fırsat bilerek yakabilmenizi sağlayacak o etkinliği yine başlatmak istedik. Bir yandan sağlıklı şekilde vücuıdumuzdaki toksinleri atıp, diğer yandan burada da aktivitemizi daha eğlenceli hâle getirmeyi düşündük.
İlk yarışmamızda büyük ilgiyle karşılanan etkinliğimizin ikinci ayağında yine beraberiz. Adımına güvenen herkesi yarışmamıza bekliyoruz.
NOT: Yarışma süresince, beslenmenize ve su tüketimine lütfen dikkat ediniz.
Umuyoruz ki hep beraber, yazın aldığımız o kiloları etkinlik süresince geri veririz.
TrendForum yönetimi olarak, herkese iyi yürüyüşler dileriz.
>>KATILIM KONUSU<<
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
Son düzenleyen Lucifer; 08 Eylül 2026, 15:42.
|