Konu: 2022 vs 2023
Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2022, 22:49   #3
Er Şaban
Charismax
Yanıt: 2022 vs 2023

Öncelikle kestaneler içindeki trend forumun çizikcilerine selamlar... 2019 yılı bu iki yılı zaten tokatlar..

Geçen yıl yapamadığım değil ama zora düştüğüm son ayları var bunun yeni yılda tekrarlanmaması için tedbirlerini alacağım...

Ve süleymn soylu.. bülenç arınç... melih gökçek ( başında ibrahim var ) bun kardeşlerimin abilerimin .. dava dosyalarının bu 2023'te patlayacağını düşünerem imam oğlu olan her oğulun imamhatipli olmayacağını belirtmek isterim...

Yukarıda anlattıklarım benim hayal ürünürümdür yerleştirme vardır ürün olarak.. Teşekkürler..

Yeni gelin adayları ve yeni damat arkadaş adaylar.. bu konuyu bi geçelim ..

2022'de yapamadığım laf sokuşlarımı 2023'te yapmayı diliyor.. ve kendilerini buraya getirmeyi illegal olaylar gibi konular açmalarını sağlamayı diliyorum...

Forumsal olaylarımız reel olaylarımızla aynı olmasa bile forumda olanları seviyorum diyorsam reel olarak seviyor düşmanım diyorsam sanal olarak algılanmasını dileyerekten.. HERKESİN REEL MUTLULUKLARININ MUTLULUKLARINIDA DİLİYORUM..

Yok benden konuşmacı olmuyor ya Kasem' nerede çorba doldurun bana.. Ağzım kurudu..

Alıntı ile Yanıt