Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2023, 20:44   #20
Çevrimdışı
Bahtiyar
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine kocaman bir tebessüm yerleştiren var
"o" iyiki var.
Yanıt: 21. Haftanın Trend Üyesi hihaho




Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben sorar geçerim esipiri'de yaparım.. ister cevap veeer ister verme.. Deler geçerim karton pier malzemeleri.. duvar gibi olsanda farketmez yeni nesil bilmez eskiler'de bilmez gerçi.. oww şiiiit yea mean style...

Selamun aleyküm ciğerimmmm dsfsdf

Nasıl adamsın lan sen.. kızlardan uzak duruyom süsü veriyon .. ama cayır cayır'da ufaktan yanıyom yapıyon forumlarda... sorunca işim olmaz diyon... b.k işin olmaz.. kız kim ? tanıyor'muyuz* ? Burdan mı? Yenge kim yenge? Sende birden resimler atıp evlendim aslında benim 8 çocuğum var deme sonra .. Ben sorayım'da sürprizle karşılaşmayalım.. Ha varsa yenge yok diyipte aparatlara bakıyorsan sorun yok cevap verme sdfsdf HENÜZ BEKARSIN yanee mekan senin ... istediğin havuza dalarsın eyvallah hjsdfgjh


Bahtiyar isimini kim koymuş sana ve arkdaşların arasında kısaltması bahti değilse ne diye hitap ederler genelde?

Evliliğe özeniyor'musun? Düzenim düzenli bir yuvam olsun her'şeyden elimi ayağımı çekeyim durumları nasıl?

Arabalarla aran var biliyoruz az biraz.. araban olsa şuan' ne olurdu hangisini tercih ederdin.. ?

İkinci bir il olarak türkiye'nin neresinde yaşamak hangi işi yapmak isterdin?

Aradığın eş adayında özellik sıralaman gerekirse sıralaya'bilir'misin ? Huy fizik farketmez..

Bu @Regex denilen adamı benden uzun süre tanıyorsun.. ama ben senden daha iyi çözdüğüme tam olmasada biraz daha içsel hayatını tahmin ettiğimi düşünüyorum..(çünkü kavga çok ettik hamınağastar mega kent) Mesela bu adamla sen ilk tanıştığın'dan bu zamana kadar geçen sürede nelerin değiştiğini gördün ? (ikinizin ekürülüğü güzel olduğu için regex' içerikli soruyorum espiri içinde sokarım... anlamlı güzel şeyler.. haşırttı bilekbord dfsfsf )

Foruma yansıtmadığın ama forumdan olan kişilerle özelde konuştuğun kaç kız arkadaşın var?

Forumdan tanıştığın erkek arkadaşlarınla kaç kişiyle yani reel'de buluşmuşluğun var?

Sanal senin için nedir.. ? Forumlardan ibaretmidir? yoksa sanal genel anlam olarak şöyledir mi? diyorsun?

Forumlar'da olan birisiyle evlenirsen forumları bırakır mısın? Bırakmam dersen evlenmeden önceki asıldığın kızlar forumda başın dert olmaz mı? Demiştim yukarıda bekar adamsın.. gönül eğlendirmek hakkın ama peki sonrası ?

Bahtiyar'dan şarkıcı olsaydı tarzı ne olurdu?

İnançlı biri'misin? İnsani biri'misin?

İstanbul'da hiç bulundun mu ? farklı şehirde yaşadın mı ? Türkiye içi ?

Flaş diskte sakladığın eski vbulletin çözümlerini paylaşırken bunları kod olarak ezbere biliyor'musun? Yoksa var diye paylaşıyorum kanka anlarız mı diyor'sun?

Siteni sitelerini neden kapattın uğraşamadım dışında özel bir nedeni varmıydı? ( Olim dursaydı güzeldi o yer )

Yumuşak ten mi ? Pürüzsüz ten mi?

Kız denilince aklına gelen?

Beni seviyon mu?


Teşekkürler..

Ha son olarak şu seçilen üyelere tek konu kategorisi açın abi.. iç içe radığımı bulamıyorum.. bu haftanın konuğu sensin mesela ama bir ton kişinin isim başlığı var .. ve hangi kategoride belli değil.. ne biliyim seçildi soru sor gibi başlık konusu olsun içinde olun.. ulan arayıp duruyorum..


Aleyküm selam. Yatacak yerin yok lan senin. Vallahi yok. Hasta halimle yatıyordum ne güzel kalkıp PC'e geçtim. Elime düşersin sen bir gün.. o zaman asıl hesap günü!

- Hayır yok yenge falan. Olsa kimseden saklayacak değilim merak etme.

- İsmimi sevmediğim biri koymuş. Ben ona o şekilde hitap edemiyorum. Adam olaydı ailesine sahip çıkardı önce.

- Evliliğe özenmek değil. Ama her şeyi ile bana uygun bir eş olarak birini tanırsam belki olabilir. Neden olmasın? Hani karşılıklı olursa çabalarım evlilik adına.

- Benim arabalar üzerine model takıntım yok. Nostalji sayılmıyor bana göre ama 124 Kasa Mercedes olabilir. 300 TD otomatik vites. Veya 2010-2013 model aralığında Audi A serisi. Eskiden olsa düz vites tercih ederdim. Ama ciddi anlamda araba görmekten, araba sürmekten bıktığım için artık rahatlık peşindeyim.

- İkinci bir il tercihim olsaydı Antalya olabilirdi. İklimi sıcak bir il tercih ederdim. Kış aylarını sevdiğim doğrudur ama aşırı soğuk illerde yaşayamam. Askerlik zamanlarımda deneyimledim. Çok soğuk bir şehirde yaşayamam ben. İş olarak yine yorucu bir iş tercih ederdim. Ki zaten bulunduğum şehir içerisinde çok tanıdığım olduğu için çok rahat işlerde buldum ama gitmedim. Benim yorulmam lazım.

- Hayırdır manav dan karpuz mu alıyoruz? diye düşünenlerdenim bu soruya karşı ahaha. Nerde nasıl konuşacağını bilen, yerine göre birçok ruh halini taşımalı diye düşünüyorum. Yeri gelince esprili, yeri gelince de ağırbaşlı misal. Bu şekilde ayırabilirim. Dışında öyle olsun böyle olsun diye düşünmem.

- Bizim Ongun ile 2015-2016'a kadar olan sohbet akışımız daha sık idi. Ama daha sonrası reel yoğunluğumuzdan dolayı uzaklaştık birkaç tık. Ona rağmen çok iyi tanıyorum ama unutkan biriyim ben ve bazı söylemek istemediğim sebeplerden ötürü ben çok şey unuttum. Detaylara girmiyorum. Ara ara en olmadık zamanlarda bazı şeyler hatırlayıp ona söyleyince "vaaay hatırlamışsın" tepkisi geliyor.

- Forumdan bir tek @Beatrice ile konuşuyoruz . O da çoğunlukla forum hakkında arada bir de havadan sudan muhabbetler diyeyim. Dışında kimse yok "bayan" kullanıcılar arasında. Çok önceden ben de ekli olup burada online olan kimse yok şu an anladığım kadarıyla zaten.

- 2010 yılından bu yana tam net hatırlamasam bile bi 9-10 kişi vardır muhakkak belki daha fazla. Çünkü oyun platformlarından da tanıyıp reelde görüştüklerim oldu. IRC olsun, forum olsun görüştüklerim olmuştur.

- Sanal? Aslında benim için fark etmiyor. Reelde değer vermediğim kadar sanal üzerinde değer verdiğim bazı insanlar bile var. Böyle tanımlayabilirim. Bu demek değildir sürekli sanaldayım reel ile bağlantım yok gibi düşünülmesin. Ufak bir örnek verdim. Bazen insanları önemsizleştirebilirim. Öyle zamanlarımda oluyor. Yazabilecek çok şey var ama bu kadarla sınırlı tutmayı tercih ediyorum.

- İhanete uğradıklarım dışında eğlencesine biriyle olacağımı sanmıyorum. Sinirliyken yazar çizerim. Beni tanıyanlar aniden parladığımı bilirler mesela. Evlenirsem evet bu tür ortamlara kesinlikle nokta koyarım.

- Bahtiyar'dan şarkıcı olmaz ya. Ben sesimi sevmiyorum ama kimileri beğeniyor. Ben beğenmiyorum. Bu sesle şarkıcı olunmaz reis.

- Çok fazla inançlı biri değilimdir.

- İstanbul'a hiç gitmedim. Ama gidersem muhtemelen Galatasaray maçına giderim. Kars, Konya, Erzurum, Nevşehir, Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Mersin. Sanırım aklıma gelmeyen daha iller var. Günübirlik gittiklerimi saymıyorum.

- Flashdiski malesef kurtaramadım ve arşivimin tamamı gitti. Daha önce defalarca söylemiştim. Aşağı yukarı 5 yıl diyebilirim. O kadar uzak kaldıktan sonra dönüp bıraktığım yerden devam edemezdim. Kimse devam edemezdi. Eskiden bazı kodlamaları direkt yazabiliyordum. Şimdi malesef o kadar hatırlayamıyorum. Ben döndükten sonra ayağımın tozuyla @Regex aracılığıyla burada tekniker olarak başladım tekrardan. Her ne kadar onun bana güveni tam olsa bile eskisi gibi değilim. Yinede onunda dediği "geçmiş tecrübelerin yeter" diyor ya. Bunu onaylayabilirim. @Lord ne diyordu? "Babalar gibiyiz". Yani bazı düzenlemeler yapacaksam bile yine zorlanmıyorum açıkçası. Tek sorun yardım başlıkları çok azaldı hatta yok kadar az. O yüzden bazen mantık yürüterek bazı şeyleri halletmeye çalıştığım oluyor.

- Burada kimse bilmiyor(birkaç kişi hariç), zaten kapattım. Ben dönmeden önce, yani henüz PC bile almadan önce ben bir forum açmayı planlıyordum ki açıp panelden kapatmıştım. Bir süre sonra bu denli zaman ayıramayacağımı düşünüp açmadan kapattım ve tamamen buraya geldim. Pişman değilim. Aksine, bundan dolayı mutluyum.

- Ten konusuna diyecek lafım yok. Öyle tercihlerim veya fikirlerim yoktur.

- Kız değil lan "hatun" diyeceksin. Ben öyle hitap etmeyi severim. Bu tür şeylere genişlik kazandırmayı sevmiyorum.

- Seni severim. O yüzden sürekli takılıyorum. Ben sevmediğim insana belli ederim kendimi. Gerek tavırlarım, gerek cevaplarım olsun. Adamsın la. Arada bazı şeylerin b*kunu çıkarıyorsun ama insanı dikeniyle sevmek gerek seveceksek.
__________________
- Rotasız adımlarıma eşlik eder sisli yollar..