Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2023, 21:14   #5
Regex
“Life is a matter of choices, and every choice you make makes you.”
Yanıt: 6 lider 9 saattir ne konuşuyor olabilir?

Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ülkeyi bu tikveşli yoğurtladı biz nasıl sütaş'lıycaz gelirsek başa konuşması

Hacı dünden önceki gün Cumhuriyetçi diyeyim bir arkadaşımla sohbet ediyordum. Ona da söyledim. Bu 6'lı masadan bir yol olmayacak. Atatürkçü bir insanım ama birincisi Kılıçdaroğlu aday olmaya çalışıyor o iş yemez, ikincisi 6'lı masa dediğin oluşumun 5'i sağ -hadi Meral Mamiyi severiz de- 4'ü siyasal islamcı. Onu da geçtim; ikisi doğrudan AKP'den kopma adamlar.

Ben o masada illa 6 lider göreceksem, Davutoğlu'nun yerine Muharrem İnce ya da Ümit Özdağ görmek isterdim. Bu adamlar CHP ya da İyi Parti ile ters düşüp yeni parti kurmuş olabilir. Hani amaç partilerüstü ülkeyi birlikte düzeltmekti? Ahmet Davutoğlu gibi Suriye belasının sorumlusuyla mı yapacağız bu işi? Onu tolere edip alabiliyorsan Muharrem'i ya da Ümit Özdağ'ı haydi haydi alırsın.

Cumhurbaşkanı adayı kim olur bilmiyorum ama kazanılırsa bütün liderler Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. Oldu! Demokrat Partinin ne oyu ve karşılığı var da Cumhurbaşkanı Yardımcısı oluyor mesela?

2014'te de Ekmeleddin'e vermedim ciddiyim bir de aday Kılıçdaroğlu olursa oy verirsem adam değilim.

Senin gibi bir eski AKP'li şu alıntıdaki yorumu, benim gibi Atatürkçü de bu yorumu yapıyorsa ülkede insanların siyasete ve partilere inancı gerçekten bitmiş. Boşa seçim meçim yapmasınlar. %99 Erdoğan yine kazanacak zaten.

Alıntı ile Yanıt